Joe D Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 19 minutes ago, Mil@n said: Svakako, kao što rekoh, hvala svima za svaki doprinos, svi su imali svoje momente (ne MVP momente, što je i razlog zašto sam reagovao) u ovoj i sezoni iza nas, no ako bih više da ih ne gledam, to ne znači da ne mogu da prepoznam njihov doprinos i korist niti da želim da ga umanjim. s tim sto, za razliku od proslogodisnjeg finala, dobric je ove godine dobio bez realnog osnova. 3
Ratamahatta Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 ABA liga i osnovi... pogledajte nagrade iz regularnog dela sezone
Ros Posted June 7, 2022 Author Posted June 7, 2022 1 hour ago, Milošica said: Sta ocekujes od Vajta naredne sezone i da li bi zadrzao njega i Voltersa? Isto pitanje i za ostale. Nejta sigurno. Vajt mi je simpa,ali 1
Mil@n Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Nejt je ko stvoren za drugog pleja. A ako bi on bio drugi to bi značilo da imamo još boljeg od njega za prvo, što bi bilo odlično, jer je cele sezone praktično igrao konstantno na gornjoj granici svojih mogućnosti, njegov doprinos je bio zaista ogroman. A što se mene tiče može da ostane i kao prvi, ako ćemo pare upucati u centra i na druge pozicije gde fali pojačanja (što su nažalost sve pozicije...) 1 1
Banjo Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 11 minutes ago, Mil@n said: Nejt je ko stvoren za drugog pleja. A ako bi on bio drugi to bi značilo da imamo još boljeg od njega za prvo, što bi bilo odlično, jer je cele sezone praktično igrao konstantno na gornjoj granici svojih mogućnosti, njegov doprinos je bio zaista ogroman. A što se mene tiče može da ostane i kao prvi, ako ćemo pare upucati u centra i na druge pozicije gde fali pojačanja (što su nažalost sve pozicije...) Kako Nejt da bude drugi plej kad svi drugari imaju ugovore i za sledecu sezonu, a nije da se otima neko za njih? Ni Lazic nece nigde jer nije lud. Mi mozemo biti jaci sledece sezone za 30% samo ako za ta 3 pojacanja za pozicije na kojima ima prostora za pojacanja dovedemo crnce od milion i dvesta hiljada.
Nikodije Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Treba banovati sve one koji o igračima pišu "crnac od milion i dvesta hiljada" ne zbog rasizma nego zbog gluposti i otrova onoga ko to piše. 3
Banjo Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 2 minutes ago, Nikodije said: Treba banovati sve one koji o igračima pišu "crnac od milion i dvesta hiljada" ne zbog rasizma nego zbog gluposti i otrova onoga ko to piše. Hocu crnce u ekipi, muka mi je od ovih nasih, jeftinih, matorih igraca. 1
levi Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 mogao je Davidovac da zabode mvp za životno delo, pogotovo što je Dobrić dobio prošle godine mada realno Kalina Spoiler Ukupan index u finalu Dobrić 66 Davidovac 60 Kalinić 56 Index u 3 Zvezdine pobede Kalina 48 Wolt 38 Deda 37 Luka 32 Dobrić 31 1
Блок_64 Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 5 hours ago, assignment said: I ovo nije bio faul nad Davidovcem, vec lopta za Partizan, i to kada se resavalo na 2 minuta pred kraj.... Sut Ledeja je bio posle koraka.Finta pa dva koraka pa sut.
rock bob Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 1 hour ago, levi said: mogao je Davidovac da zabode mvp za životno delo, pogotovo što je Dobrić dobio prošle godine mada realno Kalina Hide contents Ukupan index u finalu Dobrić 66 Davidovac 60 Kalinić 56 Index u 3 Zvezdine pobede Kalina 48 Wolt 38 Deda 37 Luka 32 Dobrić 31 nnoko je bio mvp prosle godine 1
Ratamahatta Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 1 hour ago, levi said: mogao je Davidovac da zabode mvp za životno delo, pogotovo što je Dobrić dobio prošle godine mada realno Kalina Reveal hidden contents Ukupan index u finalu Dobrić 66 Davidovac 60 Kalinić 56 Index u 3 Zvezdine pobede Kalina 48 Wolt 38 Deda 37 Luka 32 Dobrić 31 Robert Horry s Kupindoa 2
John Coltrane Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Ne znam što se teraju Mitrović, Dobrić, Davidovac, Kuzmić? Nije baš da možemo priuštiti 12 vrhunskih igrača. Gore pomenuti jesu limitirani igrači, ali svakako mogu da “odmore” glavne zvezde. Dobar plej i dobar centar bi nas ozbiljno upgradeovali. 1
levi Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 domaći core mora da ostane, ne znam koliko još puta treba da dokažu koliko su bitni 4
Ratamahatta Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Ja bih najpre oterao Ivanovica, nervirao me je i kad je igrao protiv nas, nervira me i sad kad igra za nas U EL je zalutao, nema telo za dvojku, nema skill za keca, dobar za po kuci... i to je to Proradi mi stitna kad uzme da organizuje napad i 20 sekundi ne zna sta ce, ne sme u dribling, ne zna da nadribla i kreira sebi sut, to je samo u Moraci prolazilo s onim ulazima i faulovima koje samo gospodjicama noci opijene sudije vide plej 1, Volters, Pefi Holins, Dobric Deda, SL 2, Laza Kalina, cetvorka 2 centar 1, centar 2 Ova 4 nova igraca naravno da budu apgrejd u odnosu na Kuzmica, Babu, Ivanovica i Uajta, Lorenco Braun kako je sta radi? Noko/Dzekiri/Rid recimo 2 od ova 3 za centre, kopati po Rusiji sta ima a da moze da se priusti, i da ne treba Baskoniji i Bajernu... Lazic je integrisana graficka, Dedi bih dao dozivotni mnogo ga volim
renne Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 1 minute ago, Plajvi said: Lazic je integrisana graficka, Dedi bih dao dozivotni mnogo ga volim ovo, obojica za uvek treba da ostanu 3
Recommended Posts