Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

• Popular Post
14 minutes ago, Joe D said:

kako li postize

Ima svesku sa 120 akcija

• Replies 9.3k
  • Views 467.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja cu, umesto da prokomentarisem utakmicu koju smo ocekivano izgubili zbog nedostatka zdravog Vajta i centra kojeg cekamo od pocetka sezone pa nas je sjebao match-up visokih igraca kad god je Kuzmic i

• James Marshall
    James Marshall

koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke,

• respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga

Posted Images

zar nije ta Veselinovicka bivsa zena Vucicevog kuma?

jel ga ono bese ostavila zbog Miskovica juniora? ili nesto lose pamtim...

@copkillah @dragance Prestanite. Sledeće vredjanje vodi u banovinu.

Ajde i vi i ženometrija. Prebacite zadnjih par postova na Dame od stila ili slično :fantom:

[mention=49]copkillah[/mention] [mention=1044]dragance[/mention] Prestanite. Sledeće vredjanje vodi u banovinu.
Zašto je uvreda reći bilo kome da je Buzz Killington?

Zato što znaš dobro vašu istoriju odnosa i flejmuješ već danima. Jednostavno nemoj.

59 minutes ago, dragance said:

Sigurno nije zbog svog zavodničkog izgleda i boje purpura u licu.

48 minutes ago, Plajvi said:

Ima svesku sa 120 akcija

"120 nijansi ljubicaste" iliti rani jadi Zoca Robije :fantom:

Sta ste zapeli, koliko vidim po slikama nije mu nimalo losa ta advokatica. A i po godinama mu je match, nije bas da je Zoc pojurio neke klinke pa da to bude vest za tabloide. Zeljko nije ruzan covek a u slavi i budjelaru ima dosta dodatnih argumenata za jednu medijski visokoprofilnu vezu.

znači na kraju presudilo pražnjenje sale, sa publikom je trojka bila koliko 1-15, kao u najboljim danima protiv Žalgirisa i   Cibone u Areni. a bez publike 6-14, tako nešto. ispustili sav pritisak. vrlo verovatno  da bi sa publikom do kraja ili Partizan dobio ili bi bio neki veći incident i  konačni prekid pri njihovom vođstvu

Čitam i slušam da je hala namerno ispražnjenja da bi se Partizan ohladio i da onda Zvezda lagano dobije

Neš' ti...

4 hours ago, Frank Pembleton said:

Meni spektakl da niko od iole "ozbiljnih" novinara ništa nije pitao na presu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gospodin Žoc je rekao da nakon sinoćnjih događaja nema mesta razgovoru o košarci.

Cestitke na tituli. Zasluzeno.

Kalinicev potez bespotreban, ali ga razumem, kao sto sam i Trifu. Svakako ne bi smelo da zbog toga ima problema u RL.

Just now, Milošica said:

Cestitke na tituli. Zasluzeno.

Kalinicev potez bespotreban, ali ga razumem, kao sto sam i Trifu. Svakako ne bi smelo da zbog toga ima problema u RL.

Uvek je više kriv onaj što je prvi počeo. 

2 minutes ago, Mil@n said:

Uvek je više kriv onaj što je prvi počeo. 

Nema na cemu :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout