Nikodije Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 2 minutes ago, Joe D said: a sada, malo kls Od kls-a gledaću samo fmp
MiddleClass Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Vjerovatno je glumio Trifunovica... 1 minute ago, Frank Pembleton said: Što se Radonja izvinjava zbog ponašanja Kalinića? Šta je to bilo?
1n54jd3r Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Cestitke komsije, zasluzeno. Kako je Luka opljunuo navijace? 3
levi Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 1 minute ago, Frank Pembleton said: Što se Radonja izvinjava zbog ponašanja Kalinića? Šta je to bilo? unosio se u lice i pokazivao mišiće Panteru 1
Mindaugas Žukauskas Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Što se Radonja izvinjava zbog ponašanja Kalinića? Šta je to bilo? Ja se izvinjavam Trifunoviću, stvarno nesportski potez, samo sam hteo da vratim ono što je nama gestikulirao na 30 razlike, ali mislim da je ova pobeda bitnij 2
ducca Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Cestitke komsije, zasluzeno. Kako je Luka opljunuo navijace?Tako što nije. Opljunuo ligu da ne sme da se desi da tim koji je zaslužio prednost domaćeg terena ostane bez istog u 5. utakmici (valjda aludira da je aba kriva, što donekle i jeste istina samo zato što oba tima nisu isto prošla u prethodne 4 utakmice). O navijačima ni reč.
elementary Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Za ovo mučenje smo i sami krivi ,nemamo jednog centra da skrpimo ,sramota .Bukvalno smo im dali fore . Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Ratamahatta Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 9 minutes ago, Nikodije said: Fala qrcu da je ovo gotovo, to je dobra vest, loša je da ćemo za par nedelja gledati isto ovo.
Nikodije Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ja se izvinjavam Trifunoviću, stvarno nesportski potez, samo sam hteo da vratim ono što je nama gestikulirao na 30 razlike, ali mislim da je ova pobeda bitnij Lol ono kad je izvinjenje produženi eho™ provokacije. 2
Mindaugas Žukauskas Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 4 minutes ago, Nikodije said: Lol ono kad je izvinjenje produženi eho™ provokacije. The moment it was cooked
Popular Post Nikola77 Posted June 6, 2022 Popular Post Posted June 6, 2022 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: The moment it was cooked 8 6
garmonbozia Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 7 minutes ago, Nikodije said: Lol ono kad je izvinjenje produženi eho™ provokacije. Kalinić prosečni član ovog foruma, pre bi utno komšiji nego da slavi pobedu svoje ekipe 1
Popular Post Nikodije Posted June 6, 2022 Popular Post Posted June 6, 2022 Just now, garmonbozia said: Kalinić prosečni član ovog foruma, pre bi utno komšiji nego da slavi pobedu svoje ekipe Uz dobru organizaciju stigne se i jedno i drugo. 5 5
Mindaugas Žukauskas Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 1 minute ago, Joe D said: evo krece snimak
Recommended Posts