John Coltrane Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Isprazne halu, sudije otvoreno sviraju protiv nas, al dzaba i Žoc, ne može se protiv Madjije! @renne javi se 5 1 1 1 1
Frank Pembleton Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Kalina kaže da je bilo glasanje da li da se izlaze ili da bude nova teka...Mitrović poliva po "navijačima"
Ratamahatta Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 (edited) Smailaga i Pefi nam doneli titulu. Da je Pefi igrao svojih standardnih 5 minuta a da je igrao Ivanovic mogao je komotno katanac u bravu. Kalinic gomila sranja, ali kvacilo je kvacilo, prvo trica a onda asistencija Voltersu za dagger. Trojke krenule u poslednji momenat bukvalno. Holins car, Deda car, Kuzmic car. Braco Groboska forumska napacena, svaka cast, bolji ste nego sto sam mislio. gg! Zasluzujemo svi mnogo bolje od ovoga Edited June 6, 2022 by Plajvi 4
Popular Post Joe D Posted June 6, 2022 Popular Post Posted June 6, 2022 respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga 18
levi Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 1 minute ago, Frank Pembleton said: Kalina kaže da je bilo glasanje da li da se izlaze ili da bude nova teka... tj ne nova nego ovaj nastavak, da nisu mogli da isprazne salu
MiddleClass Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 A sad na Kalemegdan uz Jaku i "dzaba vam novci moji sinovci" 1
garmonbozia Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Čestitke na osvojenoj tituli. Igrači su bili jako korektni, treneri takođe, šteta što su mentoli sa obe strane usrali ugođaj. Suđenje non-factor u celoj seriji, dokurčili ste svi solidno sa time. 6 1
pantelia Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 1 hour ago, Joe D said: nemam obicaj da se samokvotujem, ali ovo sam ubo strucno Svaka cast. Jedno veliko i predugacko sranje. Stvarno se nadam nekim promenama, bilo kakvim, jer ovo vise nema smisla nikakvog. Mreze na tribine, deca i zene u publiku i dovidjenja. 2
munze Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 1 minute ago, MiddleClass said: A sad na Kalemegdan uz Jaku i "dzaba vam novci moji snsovcitmbyharper" dodao tm 1
nautilus Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 izbacivanje publike je jedina normalna stvar koja je preostala sudijama. da je pameti stoku treba izbaciti iz hale za veke vekova. 3
Recommended Posts