Ivo Petović Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Kalina ubedljivo najbolji igrač na parketu. Link to comment
Ros Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 6 minutes ago, Ivo Petović said: Kalina ubedljivo najbolji igrač na parketu. bice tako na mnogim parketima ove sezone Link to comment
April Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Šteta što nemate jače petice, baš štetaSent from my Moto G (5S) using Tapatalk Link to comment
Joe D Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 12 minutes ago, Milošica said: Kalinić i Mitrović u zbiru IQ 300 sto tako o mitrovicu, brt 5 Link to comment
elementary Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Baš mi je drago zbog pobede ,biće ovo Radonjina sezona ,biće svaka utakmica u meso i borba do kraja . Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment
Ros Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 Just now, elementary said: Baš mi je drago zbog povrede ,biće ovo Radonjina sezona ,biće svaka utakmica u meso i borba do kraja . Sent from my YAL-L21 using Tapatalk menjaj telefon Link to comment
Ros Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 ova sezona neće biti dosadna Link to comment
Ivo Petović Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Kako smo ovo doktorski okrenuli. Link to comment
Banjo Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Bravo za celu ekipu.. svaka ima cast. Luka na 5 je odlican. Nadam se da je i Radonji jasno i da ga necemo vise gledati na 4. Kakva borba, odbrane Lazica u svakom napadu. Mnogo smo jaki 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Gdje su ti Žoc i Punter, daj odmah da to ispleskamo i ćao. Odlična borba, dobra utakmica, Mitar odličan na 5, fine minute za Lazarevića, Lazić kod Radonje igrač za reprezentaciju. Baš šteta, i ošet, za Vajta. Link to comment
Nikodije Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Luka kao u najboljim danima :ovo su mu najbolji dani: zadovoljan sam i Lazarevićem, znao sam da može da igra na ovom nivou, kažu da je Simon povređen ali ipak se nadam da Radonja tu neće ići u rikverc i da će Stef ostati deo rotacije. Baš šteta za Vajta, donosio je ono što treba ovom timu, juče dok se nije povredio čak nisam bio ni siguran da li nam uopšte treba pojačanje, sad kad je on aut još je veća dilema šta dovesti. 1 Link to comment
MiddleClass Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Sranje za Vajta. Utegao Radonja... Link to comment
samo_opusteno Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Izgledamo vise nego dobro za ovaj deo, mozda cak i previse dobro sto nosi rizik od pojave ovih kao Banjo koji vec garantuju da smo bolji od Fenera.Bilo bi dobro da u Grckoj izgubimo nesto radi zdravije kalibracije u ocima navijaca. Link to comment
Recommended Posts