Aleksandar88 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 7 minutes ago, pantelia said: Izgleda da nije prelom, ovo je sa zvanicnog sajta: Kako nije, u prvoj recenici pise da je prelom. Jebem ti sranje i ovakav start sezone. Link to comment
pantelia Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 4 minutes ago, Aleksandar88 said: Kako nije, u prvoj recenici pise da je prelom. Jebem ti sranje i ovakav start sezone. Ma ja debil video ovo i obradovao se Quote Eron Vajt prilikom teškog pada nije povredio, ni slomio zglob i šaku nisam uopste registrovao prvu recenicu Link to comment
levi Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 dobro, zglob i šaka su složeniji mehanizmi nego podlaktica, zato valjda kraća pauza. ako se stvarno vrati za mesec ipo do dva, to je premija kako je izgledalo. ma do kraja godine neka zaigra i ekstra 3 Link to comment
Banjo Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Brzo ce se Vajt oporaviti, nista strasno.. Uzasna je bila scena i njegov uplaseni pogled. Nije suterska ruka pa ce moci da se druzi sa loptom a moci ce i da trčkara tako da je Zuca u novembru kao puska. Neka se Lazarevic spremi, bice minuta za njega. Mitrovic i Kuzmic solidni. Prvo poluvreme nije bilo lose samo nismo mogli da pogodimo nista, a bilo je dosta otvorenih suteva.. Drugo je bilo demonstracija sile. Ekipa ima hemiju, vecina igraca su stari znalci i dobri momci. Dobro je birao kouč Radon. Zna li neko sta je sa Dobricem? Trenira li uopste sa ekipom i kad se vraca? Link to comment
kralj Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Bice frka opasna kad nam se zaustavi tranzicija, mada nisam siguran da ce to svako moci. U principu nam je trebao mamojebac umesto Voltersa, tipa Majk Dzejms. I naravno nikad prezaljeni Smailagic umesto bivseg kapitena. Ostalo je skroz dobar skauting u skladu sa Radonjinom filozofijom, Holins ce biti top dok god ne mora da kreira poene za sebe (iznenadio me je pregledom igre generalno - i u napadu i u odbrani), a za brata Kalinu cemo se posle svake tekme pitati na koju foru ne igra u nekom burzujskom klupu kao što su CSKA, Barselona ili PakistanPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 2 Link to comment
Timmi Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Igra li zvezda sad u 6? Link to comment
Banjo Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 3 minutes ago, Timmi said: Igra li zvezda sad u 6? Igra, ima na rts 2 Link to comment
elementary Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Ovo se iz aviona vidi da smo zajebani kao kratko ćebe . Još samo neki ok izbor na centru i to je to . Mnogo konkurentniji u El po meni ove sezone. Rezultat totalno nebitan ,ima još vremena do početka sezone.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment
Banjo Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Ne mogu Mitrovica da podnesem na cetvorci. Jos kao starter sa vise od 20 minuta po mecu je uzas. Nadao sam se da ce to da pokriju Kalina, Lazarevic i Deda. Link to comment
elementary Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Kako mi ovaj Tomas ide na živce ,uvek protiv nas forsira Odmah se uočava izostanak Belog na ofanzivnom skoku ,sve nešto mlako ,beži lopta . Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment
Banjo Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 (edited) Mitrovic je obican stetocina.. Nista nije u stanju korisno da uradi za ekipu. Na jedan solidan potez ide 5 gresaka... izgubljena lopta, faul u napafu.. u odbrani ga uredno puni ko stigne, hvataju mu preko glave skok u napadu. Idi bre dodjavola Edited September 12, 2021 by Banjo 1 Link to comment
Jozef K. Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Uh baš bezidejno u napadu, a bez skoka u odbrani. Link to comment
elementary Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Ove sudije bi mogle i njima nešto da svirnu a ne samo nama.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment
Banjo Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 (edited) Holins ne moze vola da ubode.. ovo je mucno gledati. Place mi se kad on sutira Edited September 12, 2021 by Banjo Link to comment
elementary Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Biće bolje u trećoj ,više ne znam šta je sa ovim Kuzmicem ,nemoguće da mu sve izbijaju čiste lopte bez faula ,baš retko mu sviraju faul.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts