Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted

lazic je vidno usporio ove sezone, a ni prosle nije bio bas dominantan. ta nagrada je ocigledno smejurija, i daje se reda radi.

that said, ako je neko realno pokraden, to je brajs dzons za prvu petorku. 

• +1 1
Posted (edited)

+1 najbolji strelac lige, najbolji asistent, čitavu sezonu u odličnoj formi bez padanja, a oni u petorku stave Pantera koji je aba igrao rekreativno. Ovo zaslužuje 1 saopštenje iz Železnika, ovaj put bi bilo više nego opravdano.

Edited by Nikodije
  • +1 2
Posted

Holins je izgubio prvo mesto, zapravo je bolje reci da ga je Lazic dobio, glasovima trenera. Glasovi novinara i navijaca su vecinom otisli njemu. Kako god, Holins je ove sezone nas ubedljivo najbolji i najkonstantniji defanzivac, iako mu sude falove koje Lazicu vise i ne pomisljaju da sude. Nikakvi izbori i glasanja to ne mogu da promene.

Panter i Ledej su dobili mesto na ime, pretpostavljam da je to neka sumanuta shema lige da se tetose igraci s reputacijom koji dodju da igraju u region. Kobs i Dzons su vise dali svojim timovima, plus su legit igraci na poziciji 1, sto Panter ne moze da igra ni u igrici.

• +1 1
Posted

image.thumb.png.3bf7339f29c6346e7c30d8b57e55db0b.png

Jasno je da ova MVP lista ne mora da znaci da neko ko je losije plasiran ne zalsuzuje mestu u petorci, ali petorke su birane po imenima, a ne po ucinku. 

Ledej jos i ima smisla, vukao je partizan do nove godine u aba. Panter je igrao Evropu, a u ABA nije bio toliki faktor. Sem poslednjeg ABA derbija gde je bio faktor, u svim ostalim mecevima protiv prvih 6 gotovo da nije bio ni dvocifren... Kobs, Brajs Dzons, pa i Dalibor Ilic su mogli daleko pre da upadnu na ovaj spisak... 

U principu jedna nevazna tema...

• +1 1
Posted

Ok je izbor prve petorke, jedino bih umesto ledeja i pantera ubacio voltersa i kuzmica. I vajt umesto kamenjasa. 

• Haha 1
Posted

Neka, bolje je ovako. Svako da osvoji po nesto. Evo i Zeljko trener godine :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Cestitke branku lazicu i zeljku obradovicu na laskavim priznanjima. Cestike i najboljoj petorci (bez ledeja i pantera)

Posted

kad igramo ponovo?

hoce li igrati neke prijateljske u pauzi?

Posted

Sreo sam Dobrića na Zlatiboru juče, reklo bi se da su dobili par dana pauze.

Posted

Sad sreo u gradu Milana Opačića, odmah mi kroz glavu prošlo "Opača reaguj" pa sam se nasmejao u sebi. Šta znam, meni to ok period kluba, Kari, Bjelica, Elmedin zbog kojeg su najverniji bojkotovali... šteta što je kratko trajalo.

• Haha 1
Posted
On 28.4.2022. at 8:57, Alec said:

Sreo sam Dobrića na Zlatiboru juče, reklo bi se da su dobili par dana pauze.

Jbt košarkaš si, zarađuješ fine pare i onda odeš na odmor na Zlatibor 

Posted
Jbt košarkaš si, zarađuješ fine pare i onda odeš na odmor na Zlatibor 
Pa gde da ode kad ima par dana slobodno?

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Posted

Da fotografiše devojkinju u poljima lavande ili u Pačir. 

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...