Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted

Ja sam iskreno očekivao malog Topa bar nekih 15 minuta, Džoni jebiga ni u ovakvoj utakmici ne može ništa. Zato Holli leti...

Posted

Ja bio siguran u Topicevih 15+ minuta, nadao se da cemo videti Vudragovica, ali lucidni Ra razigrava Simona i Pefija.

Posted

Ovo otprilike ne lici na kosarku uopste. Naravno, na ovakvoj utakmici ko ce da bude najbolji trojkas nego Pefi Markovic, cuveni ciglar.:laugh:

Posted
Just now, FPLS said:

Ja bio siguran u Topicevih 15+ minuta, nadao se da cemo videti Vudragovica, ali lucidni Ra razigrava Simona i Pefija.

Posle ove utakmice imamo jos jednu i nista vise do polufinala koje je za mesec dana. Mi trazimo ekipe da igramo prijateljske utakmice u tom periodu, Radonjic sigurno nece sada da razigrava juniore koji ionako nece videti parket u zavrsnici. Mada, kako su igraci usli u utakmicu mogao je i 12 navijaca s tribina da povede, osim Holinsu se ne igra nikome. Kalinic bukvalno izgleda kao da se upravo probudio.

Posted

trebali su i jedni i drugi pustiti klince

a vala, iako ni oni nisu bili na bog zna kakvom nivou ono sto su igrali pre neki dan je za ovo vrhunska kosarka

odavno ruzniju utakmicu sa vise gresaka nisam gledao

Posted
37 minutes ago, harper said:

Negledljivo je ono sto mi igramo.

Biće dovoljno za Borac. Kao onomad za Budućnost. 

Nadam se da će Ra dići nivo igre kad bude potrebno. 

Posted

kalinic i mitrovic se zarakijali u sah-klubu pre utakmice.

Posted

Ne bi se neko zajebo pa zagradio...

Posted

Kakva nebitna utakmica…

Posted

Ladno je utakmica sad. Da nisam svratio na topik ne bih imao pojma.

Nagomilane utakmice cele sezone, i sada raspust od mesec dana. 

Posted

Stvarno debilan rapsored, sad ćemo da ladimo jaja i na kraju da ih preladimo

Posted

Kuzmara je poceo da daje znake zivota, jos samo da nauci (po cetvrti put u karijeri) da uhvati loptu onim dascetinama gde su kod normalnih ljudi sake.

Posted

Solidan trening :fantom:

Ali da Kuzmić bolje hvata lopte nećemo nažalost videti, njemu je to stalno bio ozbiljan minus... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...