Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted

Neka ga najverniji ćućaju...

• +1 1
Posted
1 hour ago, Ros said:

nagazise ga i najvatreniji zato sto se ogradjivao a ostali zato sto se nije dovoljno ogradio

realno je ispao jajara, koliko god bilo pogrešno to šta je ekipa uradila

a u stvari je najveća jajara ispao onaj ko je to naložio igračima

Posted

Uajt sisao s postolja. 

I neka je. 

Posted

Ja sam sa ovim klubom završio za sva vremena. Nadam se da će EL imati muda i izbaciti ga iz iste, pa nek igraju VTB.

• +1 3
  • Haha 1
  • -1 1
Posted

Napravice vec neko uskoro u fotosopu mim kako nasi drze 'don't stop the war' i zastavu duginih™ boja.

Posted
7 hours ago, copkillah said:

realno je ispao jajara, koliko god bilo pogrešno to šta je ekipa uradila

a u stvari je najveća jajara ispao onaj ko je to naložio igračima

realno je klub morao da zna gde dolazi i kakvo je tamo raspolozenje. shodno tome su morali da reaguje unapred. mogli su da donesu transparent sa belom pozadinom na kojoj pise "stop all wars" ili "give piece a chance", sta god. ovako su se idealno namestili

• +1 2
Posted

nisu mogli zato sto ne smeju da urade nista sto se ne svidja najvernijima. ceo klub je odavno talac tih bitangi i najbolje sto moze da se desi je da ga isutiraju iz evropskih takmicenja, pa nek nastave da im se slihtaju u svoja cetiri zida, za ona dva puta godisnje sto dodju na utakmicu.

• +1 6
  • Haha 1
Posted (edited)

Jbg videli smo rezultate juče, 80% Srbije je putinofilsko. Ne može klub iz takve zemlje drugačije, to nam je što nam je. Angažovanje izdajnika Kaline od strane kluba iz takvog ambijenta za mene je veći šok i anomalija nego ovo juče. 

Edited by Nikodije
Posted

I meni je bio šok, dok nije poslao bonžite i žele zeke na Kocobo. 

Ne znam šta mu je trebalo ni prvo, ni drugo, ni treće, i siguran sam da jedva čeka da ode, a tako već pola sezone i igra. 

Sve u kurac da ide, k'o domine. 

Posted
11 minutes ago, Joe D said:

nisu mogli zato sto ne smeju da urade nista sto se ne svidja najvernijima. ceo klub je odavno talac tih bitangi i najbolje sto moze da se desi je da ga isutiraju iz evropskih takmicenja, pa nek nastave da im se slihtaju u svoja cetiri zida, za ona dva puta godisnje sto dodju na utakmicu.

nije bas da ne smeju

Image

• +1 4
Posted (edited)

lik se presaltao na sah na pola sezone. sta pa da ocekujes kad ga reketiraju bitange. da je bio pametan da trazi angazman preko bare ko gospodin, idu i kurta i murta danas tamo.

Edited by Joe D
  • +1 1
Posted
3 minutes ago, Ros said:

nije bas da ne smeju

Image

mislio sam na klub. nista igraci nisu krivi ovde

• +1 1
Posted

:laugh:

Dogodine Kešelj i Bobi umesto Kaline i Uajta. 

• Haha 1
Posted

A za dve godine sin Boška Obradovića, znam da trenira košarku. Treba nam što više putinofilske dece u Zvezdi, da plamti plam. 

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • +1 1
  • Haha 1
  • -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...