levi Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 šta je ovo na kraju Kalina nešto drkao Mitrovića u hadlu
Nikodije Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 Šuterski trening Nikole Kalinića i ovi ostali koji tu nešto. 1
hrkljush boys_2 Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 Na kraju je Džoni Ivanović donio prevagu, nadam se da je zadnjih par utakmica pokazatelj dizanja forme. Timski, baš loše izdanje večera. Cibosima čestitke, simpatična ekipa, lijepa i atmosfera u dvorani večeras.
Joe D Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 skolski primer kako razigras protivnika i to te zamalo kosta pobede tako sto das rekreativcu minute u drugoj cetvrtini.
MiddleClass Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 1 minute ago, Joe D said: skolski primer kako razigras protivnika i to te zamalo kosta pobede tako sto das rekreativcu minute u drugoj cetvrtini. Zalio se Simonovic Nebojsi da malo igra... Bez zajebancije.
Nikodije Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 2 minutes ago, Joe D said: skolski primer kako razigras protivnika i to te zamalo kosta pobede tako sto das rekreativcu minute u drugoj cetvrtini. Bukvalno, to je bilo u rangu raspada kada je FČ ulazio u igru u evroligaškim utakmicama pa protivnik odmah napravi 10-0
Ratamahatta Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 Nek se Si Monović penzioniše u sred sezone, kao Veljko Paunović onomad. Ionako izgleda kao teča koji dovozi Voltersa na trening. 3 2
harper lee Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 Posle Simonoviceve minijature u prvom poluvremenu sam prestao da gledam, znao sam da ce biti nerviranja do kraja. Nista vise ne mrzim u sportu od "lako cemo, sta se nerviras" kurcenja na takozvanim malim utakmicama, narocito ako dolazi od igraca koji onda to "lako cemo" u formi kestenja iz vatre prepuste drugim igracima da vade. Takav stav jednog ili dvojice igraca povuce celu ekipu u kanal. Iz tih razloga ce Lazic kod mene uvek imati popust iako cesto nema nikakav ucinak, za razliku od pojava kao sto je Simonovic. 4
FPLS Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 14 minutes ago, levi said: šta je ovo na kraju Kalina nešto drkao Mitrovića u hadlu I meni zapalo za oko, pa sam vracao 6 puta da vidim. Prvo je svima neki govor odrzao na centru, da bi onda produzio interno sa Mitrovicem i zavrsio sa "jebacu vam majku svima", na sta Mitrovic pita "kome bre da jebes majku", a Davidovac smiruje. Vec duze vreme je nervozan i kontraproduktivan, ovaj bezobrazluk i ispucavanje veceras je samo kulminacija. 1
hrkljush boys_2 Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 Kalina mi je večeras bio iritantniji i od Simona. Gotivm ga, ali ovo večeras je baš bio bezobrazluk. Od Simona i ne očekujem ništa, uveo ga je vjerovatno misleći da će im raširiti odbranu, ali kurko. Kuzmić također neupotrebljiv, mali Brankovića ga jebo uzduž i poprijeko. 1
harper lee Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 Just now, FPLS said: I meni zapalo za oko, pa sam vracao 6 puta da vidim. Prvo je svima neki govor odrzao na centru, da bi onda produzio interno sa Mitrovicem i zavrsio sa "jebacu vam majku svima", na sta Mitrovic pita "kome bre da jebes majku", a Davidovac smiruje. Vec duze vreme je nervozan i kontraproduktivan, ovaj bezobrazluk i ispucavanje veceras je samo kulminacija. On ce nekom da jebe majku, 13 trojki je ispalio veceras kao da je Stef Kari a ne priuceni ciglar. Vec duze od mesec dana ne igra ni blizu onoga sto moze i sto je pokazivao na pocetku sezone a i govor tela mu je uzasan. Sto je najgore i onde gde je elitni igrac, u odbrani, odradjuje preko kurca, Eksum ga je u Blau Grani prolazio bez driblinga kao cunj na parkingu. Mogao bi malo da prestane da cascava svojom velicinom i pocne da se vraca u formu onako kako znamo da moze, na hustle, pametne odluke i strpljiv napad. 13 suteva za tri, jebo te, to nije uzimao ranije za deset utakmica. 1
Recommended Posts