harper lee Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 (edited) 42 minutes ago, Ros said: nismo ni ranijih godina bili losi. djenka, lojd, bili su sjajni momci Paradoksalno je da nikad vecu protuvu nismo imali na celu kluba a opet nikad nismo bili bolja i zdravija sredina za adaptaciju onih stranih igraca koji imaju zdrav odnos prema sportu. Od mnogih igraca, sto posredno sto neposredno, sam cuo da su odusevljeni kako klub vodi racuna o njima i koliko je dobro organizovan u svakom segmentu. Naravno, posto uvek postoji nesto sto devojci srecu kvari onde gde sve to prosipamo je cimanje, zatezanje i pokusaji manipulacije kad je novac u pitanju ali to je nesto sto se i moze ocekivati od kluba koji se finansira na nacin na koji se mi finansiramo. Bukvalno nas jedino finansijska solventnost, a.k.a. placanje igracima na vreme i onoliko koliko je dogovoreno, deli od toga da igraci u redovima cekaju da potpisu za nas, takav imidz imamo. Edited March 16, 2022 by harper 1
Ratamahatta Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 30 minutes ago, Nikodije said: a ko je uopste od igraca bio los momak? mozda JR Chox jer je nekvalitetan, pa je samim tim i los covek.
Nikodije Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 potisnuo sam choxa skroz. mada ne znam da li je on los covek ili zrtva porodicnog nasilja i tatinih kompleksa. 1
garmonbozia Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 34 minutes ago, Nikodije said: zrtva porodicnog nasilja i tatinih kompleksa. ovo definitivno, imao sam priliku da budem u njegovom društvu i bio je poprilično vaspitan i nimalo nadobudan ili nabeđen
Milošica Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 (edited) Ja sam sa Filipom igrao basket pre neku godinu, blizu Pionira. Skroz normalan lik. ronin stop Edited March 16, 2022 by Milošica
Profesionalac Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Ma Filip je najozbiljnije ekstra dečko, ako možeš da ga posmatraš bez prezimena (i istorije u kkcz za vas zvezdaše ). Godinama je igrao za KK FON sa žarom bilo kog drugog studenta, a onda i skroz kul prihvatio odluku ekipe da im nije ok da dođe samo na finalni turnir. Često je i dolazio da ogdleda njihove tekme. 1
Eladan Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 21 hours ago, Nikodije said: a ko je uopste od igraca bio los momak? mozda tompson jer je nekvalitetan, pa je samim tim i los covek. Ако неко није био лош човек, то је Рајан Томпсон. Упознао сам га, опет смо га син млађи и ја негде пресрели , и он је једно врло скромно и лепо васпитано створење. Баш се видело колико му је тешко што му не иде, а био је збуњен што га људи стално поздрављају и бодре, није био навикао на такав однос 1
assignment Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Veceras, pored Zvezde navijamo za Milano i Baskoniju, jel tako?
raPe Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Mogli bi Barsu da klepimo večeras,...onako uz put. Prošle sezone je Real pao,...ako se dobro sećam. 2
levi Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 drugo je Real, sa njima uvek lakše igramo iz nekog razloga, i ovde i tamo. sa Barcom je uvek pakao, pogotovo sa Jasikeviciusom. jednom samo kao kroz maglu se sećam da smo ih dobili kad su došli ovde u nekom lelemud izdanju, u nekom prelaznom periodu još pre Jasikevicusa i Pešića
Nikodije Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 malo je falilo u decembru, prejako smo se sibali, jos da smo mogli nesto da ubacimo.
Recommended Posts