Milošica Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 5 minutes ago, Ros said: ma zezam se, bre. Znam Rose ljudino 1
hrkljush boys_2 Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Sjajna borba, bravo za momke i stručni štab. Samo da je Hollins ok.
Musky Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 (edited) 4 minutes ago, MiddleClass said: Vidi Noleta sto se grebe... neka vala...baš mu znači... lepa scena, posebno Lazarević koji se sprema da ga zagrli. Laza kapitenski poslovno skoncentrisan na pozdrav za raju....živi bili lavovi. Edited March 10, 2022 by Musky 2
Mil@n Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 1 hour ago, Ivo Petović said: Ko je ono beše terao Holinsa na početku? Tj ko nije, osim mene? Naravno da nisam, ali se sećam žalopojki. Uostalom, mislim da nema stranog igrača koji nije to prošao, jeste fascinantno koliko intenzivno neki ljudi prate košarku a nisu u stanju da uvide jasne kvalitete i obrnuto. Dobra tekma i svaka čast ekipi na pobedi, mogu samo da zamislim koliki je pakao i fizički i mentalno igrati utakmice svaka dva dana, biti na fizičkom nivou da se to isprati i imati motivaciju da gineš non stop. Jebeno.
elementary Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Stvarno svaka čast momcima, 4 pobede u nizu i sada se moramo ložiti ,šta da radimo. Inače od kad sam počeo da pratim na pbp El vezujemo pobede ,tako ću i nastaviti . Dakle Barsa,Alba,Bajern ,Žalgiris ,Efes.Dobijemo 3 i mislim da smo i top 8 .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
assignment Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 6 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Sjajna borba, bravo za momke i stručni štab. Samo da je Hollins ok. Holins slavio sa timom i šetao preko parketa ne verujem da je nešto teže...
Musky Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 (edited) 5 minutes ago, Mil@n said: Naravno da nisam, ali se sećam žalopojki. Uostalom, mislim da nema stranog igrača koji nije to prošao, jeste fascinantno koliko intenzivno neki ljudi prate košarku a nisu u stanju da uvide jasne kvalitete i obrnuto. Dobra tekma i svaka čast ekipi na pobedi, mogu samo da zamislim koliki je pakao i fizički i mentalno igrati utakmice svaka dva dana, biti na fizičkom nivou da se to isprati i imati motivaciju da gineš non stop. Jebeno. Upravo tako...Lazarević i nakon kratke sekvence izlazi iz igre a ceo je u overdrajvu...naduven, gori... Ne možeš ovakvom treneru i timu da ostaneš dužan na parketu...ozbiljna je ovo forma i energija koju isijavamo. Večeras bez igrača u kanalu...bravo Radonjiću...ovo je sada 6-1 h2h sa ''who the fuck R U'' mušterijom. Edited March 10, 2022 by Musky 3
levi Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 dobro sad smo pola pobede iza Macabija a imamo 2-0, bilo bi dobro neko doći do tog 7 mesta a Milano da bude 2 ili ako je Milano 3. onda moramo da jurimo 6.
Musky Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 1 minute ago, levi said: dobro sad smo pola pobede iza Macabija a imamo 2-0, bilo bi dobro neko doći do tog 7 mesta a Milano da bude 2 ili ako je Milano 3. onda moramo da jurimo 6. pa šta nam teško?
Recommended Posts