Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted

Dobismo uz dozu uobičajenog ludila :D

Posted

Bravo bre. Dobijamo egal tekme, napokon.

• +1 3
Posted

Tacno sam znao kad je Kuzmanovic rekao da treba da odemo na vise od 9 razlike da ce ovi slepci poceti sporete da ubacuju. Mislim da me svaka utakmica protiv Albe i Baskonije kosta godinu dana zivota.

• Haha 1
Posted

Bravo momci... :)

Derbi pa Real pa Makabi. 

Kad se vraca Stef Markovic?

Posted

obzirom da je polomio palac, ko zna

Posted
10 minutes ago, renne said:

obzirom da je polomio palac, ko zna

Radonjic rece malopre na konferenciji posle utakmice da je najvaznije da nije teza povreda u pitanju tj. da je mnogo bolje nego sto je izgledalo kada se Markovic povredio na utakmici sa Fenerbahceom.

• +1 2
Posted

Korenje nam slabo, al ima finih plodova. Radonji fali korak dva

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted

Sad jos vise ne verujem koliko smo uspeli dobijenih i neizvesnih meceva da sjebemo, trebalo je da budemo bar na jebenih 50% pobeda

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

Da smo doveli nekog centra atletu imali bi 3-4 pobede vise, ovako Davidovac igra maestralno sad zvanicno moze da igra od 1 do 5.

• +1 4
Posted

Radonja ce pregaziti Rajka kolima jednom. 

• Haha 3
Posted
7 hours ago, Moća said:

Da smo doveli nekog centra atletu imali bi 3-4 pobede vise, ovako Davidovac igra maestralno sad zvanicno moze da igra od 1 do 5.

Dejan Medžik Davidovac

Posted
11 hours ago, Moća said:

Da mi je neko na pocetku sezone rekao da ce Deda postati defanzivna zver, mislio bih da me zajebava.

• +1 3
Posted

Kako je sinoć zalepio onu blokadu, sunce ti

Posted

Mi tri utakmice od derbija do derbija, Partizan ni jednu.

Izrutiniraće nas na svežinu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...