MiddleClass Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Zna li se kad se igra u Podgorici sa Futurom?
harper lee Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Kalina je u Evroligi za svoje standarde vec duze vreme dosta los, jasu ga odbrane kao da dusu nemaju. Na Kupu je to izgledalo odlicno jer je kvalitet protivnika ispod nivoa Evrolige ali u Evroligi se bas muci vec duze od mesec dana. Treba nam jos jedan "go to" igrac da se pojavi i malo skine pritisak sa njega. Ali prvo pojavljivanje Dobrica na terenu, jezivo je koliko je ispadao u odbrani. Taman je Holins spakovao Gudurica, udje Dobric i cao. Prvi napad zakuca se u blok i popijemo trojku, drugi napad uzme pogresnog igraca i ostavi Davidovca na Guduricu. Uredno je prespavao ovu utakmicu, nista ga nije islo.
MiddleClass Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Baskonia cervrtak, derbi subota, Real utorak, Makabi cetvrtak... Ko prezivi... Srecom ne mrdamo iz Bg.
Ratamahatta Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 (edited) Jokic za apsolutnu sirotilju. Puls je za pickice. Pola sezone deb'o, cetvrtinu sezone ulazi u formu, na prolece odlucuje kad se svima ostalima tresu ruke. Zero fucks given, ja bih ga potpisao dozivotno, neka ga. Edited February 27, 2022 by Plajvi 1
adasevic Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 DeDa je apsolutni car. Buker kos video nije kad ga je DeDa cuvao. Video Dejo da Luka u odbrani nista ne moze da zagradi, pa opet DeDu na 5. I dobi mec. Igrac utakmice. 3
renne Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Meni je fascinantno da 2.22 do kraja nismo primili poen, a da smo za 4.01 primili jedan poen iz bacanja 1
armor Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Ja sam mislio da Kalinic moze da cuva jace(na prvi pogled) od sebe ali ovo sto Dejan radi za mene je otkrovenje, jebote ne mogu da ga pomere milimetar jebeni
Nikodije Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Raspali se ruski klubovi, neće više ni igrati, eto nas u top8
Ros Posted February 28, 2022 Author Posted February 28, 2022 1 hour ago, Nikodije said: Raspali se ruski klubovi, neće više ni igrati, eto nas u top8 daj lojda i berona za kls ili bar jednog od njih lojda 2
Recommended Posts