armor Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Iz ove perspektive gledano lose po n as je sto smo bili tako dobro poslozeni i naspanovani na pocetku, dok su se drugi pojacavali poboljsavali i radili da budu bolji mi smo bili uljuljkani kako smo igrali bez Vajta&Co
ducca Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 A ni Kalinić noje daleko večeras. I zašto jedina četvorka koju imamo igra jedva 20 minuta.Na White-a je skroz zaboravio u drugom poluvremenu legenda
Drako Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ma ok je ovo, da ne gubimo vreme u uzaludnoj nadi. Gledao sam Zvezdu i kad se borila za opstanak, ali ovo skrabudzeno sranje od tima je sve negledljivije
assignment Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 minute ago, renne said: Kalinić je užasan tri četvrtine sezone Ono od kada je donirao za spc... 4
harper lee Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Dobra stvar je sto ovde vise covek ne moze ni da se iznervira, vodis 20 razlike i samo gledas koji igraci ce da prodaju, to jest, kakve ce sve sulude petorke Radonjic da izvodi na teren i sta cemo sve da uradimo sami sebi da bismo izgubili utakmicu. Posle ce Radonjic na konferenciji da opali jos jedan krug o budzetima, speficicnoj situaciji, izmedju dva mmmhhhmm, aaaaaa, uuuuuu, i drugih oblika mukanja i njakanja koje ispaljuje izmedju dva dela recenice. 2
Ros Posted February 3, 2022 Author Posted February 3, 2022 20 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Užas. Yogi Ferrell ode ladno u Olimpiju, a mi se mučio da postavimo napad. kad nema 2m i dugacke ruke 1
hrkljush boys_2 Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 I Kalina ode u privatnike, maloprije ima Hollinsa samog u ćošku, završava preko čovjeka i masi naravno.
April Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Nije mi drago zbog Zvezde, ali bar mi je drago zbog Saše Obradovića, mnogo ste ga lagano potrošili Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 3
hrkljush boys_2 Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Što bi se reklo planinski prevoj Jadno i Čemerno. Sramota i da za Lazarevica nema mjesta u 12. Ali ima za rekreativose. 1
Drako Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 I ljutili se ili ne, ja ovo sranje koje nam se servira zadnjih godina ne zelim da gledam u EL, jbg, volim takmicarsku kosarku a ne ovaj cirkus. Obzirom da Covica, a i Radonjica boli djoka da po tom pitanju nesto urade, tako i mene boli djoka da li ce ili nece zvezda uzeti ABA ligu. Prosto, putujuci cirkus zvani EL CZ me ne zanima
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 U ponedeljak još da izgubimo od mege pa da zatvorimo ciklus 1
elementary Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ne brini se to dobijamo . Aba nije problem...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Recommended Posts