Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted

Kalinić je užasan tri četvrtine sezone

• +1 1
Posted

Iz ove perspektive gledano lose po n as je sto smo bili tako dobro poslozeni i naspanovani na pocetku, dok su se drugi pojacavali poboljsavali i radili da budu bolji mi smo bili uljuljkani kako smo igrali bez Vajta&Co

Posted
A ni Kalinić noje daleko večeras. I zašto jedina četvorka koju imamo igra jedva 20 minuta.

Na White-a je skroz zaboravio u drugom poluvremenu legenda
Posted

Ma ok je ovo, da ne gubimo vreme u uzaludnoj nadi.

Gledao sam Zvezdu i kad se borila za opstanak, ali ovo skrabudzeno sranje od tima je sve negledljivije

Posted
1 minute ago, renne said:

Kalinić je užasan tri četvrtine sezone

Ono od kada je donirao za spc... 

• +1 4
Posted

Dobra stvar je sto ovde vise covek ne moze ni da se iznervira, vodis 20 razlike i samo gledas koji igraci ce da prodaju, to jest, kakve ce sve sulude petorke Radonjic da izvodi na teren i sta cemo sve da uradimo sami sebi da bismo izgubili utakmicu. Posle ce Radonjic na konferenciji da opali jos jedan krug o budzetima, speficicnoj situaciji, izmedju dva mmmhhhmm, aaaaaa, uuuuuu, i drugih oblika mukanja i njakanja koje ispaljuje izmedju dva dela recenice.

• +1 2
Posted
20 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Užas. Yogi Ferrell ode ladno u Olimpiju, a mi se mučio da postavimo napad.

kad nema 2m i dugacke ruke 

• +1 1
Posted

I Kalina ode u privatnike, maloprije ima Hollinsa samog u ćošku,  završava preko čovjeka i masi naravno.

Posted

Nije mi drago zbog Zvezde, ali bar mi je drago zbog Saše Obradovića, mnogo ste ga lagano potrošili

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

• +1 3
Posted

Što bi se reklo planinski prevoj Jadno i Čemerno. Sramota i da za Lazarevica nema mjesta u 12. Ali ima za rekreativose.

• +1 1
Posted

I ljutili se ili ne, ja ovo sranje koje nam se servira zadnjih godina ne zelim da gledam u EL, jbg, volim takmicarsku kosarku a ne ovaj cirkus. Obzirom da Covica, a i Radonjica boli djoka da po tom pitanju nesto urade, tako i mene boli djoka da li ce ili nece zvezda uzeti ABA ligu.

Prosto, putujuci cirkus zvani EL CZ me ne zanima

Posted

U ponedeljak još da izgubimo od mege pa da zatvorimo ciklus

• +1 1
Posted

Ne brini se to dobijamo . Aba nije problem...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...