Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Šta znam, svakako da je bolje da Vasiljević bude generalni nego sportski direktor. Mi imamo predsednika koji je uključen u svakodnevne operacije kluba i koji definiše strategije, tako da mi je OK da GD bude neki mlađi hipster koji poznaje moderne metode menadžmenta i procese, pravni sistem Evrolige i slično i sa kim predsednik ima dobru saradnju. Jeste da nema neki CV, ali nije ni KKCZ kompanija sa 10k zaposlenih, može da bude pomoćnik čoveku koji je zapravo kvalifikovan da vodi klub. Sportski direktor je druga priča, tu već mislim da bi bilo bolje da imamo nekoga ko samostalno radi, ali mi to mesto ni nemamo u sistematizaciji. Opet, bolje je da neki bivši košarkaš bude lažni SD, a da Vasiljević bude tamo gde zapravo možda može da doprinese.

Edited by Heaviside
Posted

uskokovic u megi. obostrano korisno, kod nas nema mesta, a i misko je odustao od kocovica.

Posted

ako ne moze da bude bolji od kocovica, moze slobodno polako da prelazi u menadzerske vode

• +1 1
Posted

bice sigurno. kocovic mi od starta nije bio jasan, i u borcu je bio grozan, a pride nije ni mlad.

Posted

to sto je igrao u borcu je bilo jos i dobro, u megi izgleda kao da su pokupili nekog lika na radnickim sportskim igrama. 

• +1 1
Posted

Bili se slika sa Ilićem i diže tri prsta :wub:

Posted

Idemo po novu pobedu,ako nastavimo u onom ritmu sa zadnjih par utakmica neće biti problema.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

To je ta priča.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...