Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

Sigurno su troškovi u pitanju pa je samim tim odluka sasvim opravdana.

• Replies 9.3k
  • Views 468.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja cu, umesto da prokomentarisem utakmicu koju smo ocekivano izgubili zbog nedostatka zdravog Vajta i centra kojeg cekamo od pocetka sezone pa nas je sjebao match-up visokih igraca kad god je Kuzmic i

• James Marshall
    James Marshall

koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke,

• respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga

Posted Images

15 minutes ago, Nikodije said:

sa svim beneficijama koje blizanci imaju mozda je arena neznatno skuplja. da se ne zajbavamo, famozna atmosfera je jedini razlog zasto se igra u pioniru, nema tu nikakve finansijske racunice.

Moguće, mada bliži sam verovanju da će opet da jure Arenu kad se interesovanje vozdigne.

zvezda nema dovoljno publike za arenu, jbg.

45 minutes ago, Nikodije said:

klub treba da misli sta je po meri onih koji placaju kartu, posebno sezonsku. ako vec postoji u gradu mesto gde se moze pruziti bolji i komforniji ugodjaj. ako bi se gledalo sta je po meri covica, sve bi se igralo u zelezniku.

Ja kad dođem u Beograd idem sa ćaletovom kartom, onaj parter sa strane sa koje su klupe za rezervne igrače i mnogo mi je bolji ugođaj u Pioniru nego u Areni sa istom kartom. Bliži si, mnogo bolje se vidi, blizu si klupe pa vidiš reakcije, brže se uđe i izađe. 

pa nema ni partizan, pa su napravili taj korak.

8 minutes ago, Heaviside said:

Ja kad dođem u Beograd idem sa ćaletovom kartom, onaj parter sa strane sa koje su klupe za rezervne igrače i mnogo mi je bolji ugođaj u Pioniru nego u Areni sa istom kartom. Bliži si, mnogo bolje se vidi, blizu si klupe pa vidiš reakcije, brže se uđe i izađe. 

ok, to ne znam, ja sam uvek isao na tribine, pa iz te perspektive pisem. posebno mi se ne svidjaju vesiceve rekonstruisane tribine i zbijene male tvrde stolice.

mada iste te stolice jednako zbijene je stavio i u parter. ni tim ljudima koji skuplje placaju karte nije omogucio pristojnu stolicu.

Edited by Nikodije

9 minutes ago, Nikodije said:

pa nema ni partizan, pa su napravili taj korak.

partizan ima vise kosarkaske publike koja vise voli svoj klub. zvezda je uvek u riziku i da joj pionir bude preveliki ako nesto ne podje kako treba. secam se one sezone kad je dosao real sa lukom doncicem pred odlazak u nba, bilo je 3000 ljudi u hali. 

naravno da bi za sve bilo bolje da se igra u boljoj hali, ali mislim da je ocigledno da ovo ipak vise odgovara svima kad se sve sabere. a pre svega ekipi. 

3 minutes ago, Joe D said:

partizan ima vise kosarkaske publike koja vise voli svoj klub. zvezda je uvek u riziku i da joj pionir bude preveliki ako nesto ne podje kako treba. secam se one sezone kad je dosao real sa lukom doncicem pred odlazak u nba, bilo je 3000 ljudi u hali. 

naravno da bi za sve bilo bolje da se igra u boljoj hali, ali mislim da je ocigledno da ovo ipak vise odgovara svima kad se sve sabere. a pre svega ekipi. 

pa ok, sve to stoji, samo mislim da klub mora da napravi taj prelom - mi smo veliki klub, zelimo u najbolju halu, a boricemo se da privucemo ljude da bi se ta hala napunila sto vise. po meni bi to bio ispravan nacin razmisljanja, a ne da se doveka zakopamo u prevazidjenu halu, najgoru u evroligi.

ne bih rekao da nisu probali, nije islo. 

znalo je i da ide, nemali broj puta je bilo vise od 10k ljudi, zapravo retko kad je bas zvrjala prazna.

Ma bolje da igraju sve u jednoj hali, kad promenis kos i okruzenje oko njega isto je k'o da igras u gostima.

50 minutes ago, Joe D said:

zvezda nema dovoljno publike za arenu, jbg.

Koji klub ono beše drži rekord u EL što se tiče posete? Zar nije Zvezda, protiv CSKA u Areni? 

Ima publike ali se prilično zasitili, a i smorili, pošto se nekoliko godina unazad ne napreduje i najkasnije od Januara, igra bez neko značaja... 

ima publike, al ne dolazi na utakmice

A i kruži neki virus malo

koji virus? pionir prepun u poslednje vreme, a niko ne pita za sertifikat™, niko unutra ne nosi masku, jedini takav slucaj u evropi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout