renne Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Jel dao Lučić poene u četvrtoj?Jeste trojku 3 sec pre krsja 1
MiddleClass Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Bravo Zvezdo! Dzonijeva defanziva kad se lomilo
MiddleClass Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 2 minutes ago, renne said: 3 minutes ago, salerokada said: Jel dao Lučić poene u četvrtoj? Jeste trojku 3 sec pre krsja To je Jaramaz dao?
Popular Post salerokada Posted December 17, 2021 Popular Post Posted December 17, 2021 btw: Jeste da je Mitrović mašio bacanje i polaganje na kraju, ali bio je dobar večeras i sjajnu sezonu ima. Mnogo mi je drago zbog njega. Sećam se intervjua od pre npr dve godine kada je iskasapljen povredama pričao kako on nije liga za Zvezdu i da treba polako da podiže svoju igru. Verovatno niko živi nije očekivao da može da se podigne i igra na ovom nivou. 11
salerokada Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 5 minutes ago, renne said: 6 minutes ago, salerokada said: Jel dao Lučić poene u četvrtoj? Jeste trojku 3 sec pre krsja To je bio Jaramaz.
MiddleClass Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Just now, salerokada said: btw: Jeste da je Mitrović mašio bacanje i polaganje na kraju, ali bio je dobar večeras i sjajnu sezonu ima. Mnogo mi je drago zbog njega. Sećam se intervjua od pre npr dve godine kada je iskasapljen povredama pričao kako on nije liga za Zvezdu i da treba polako da podiže svoju igru. Verovatno niko živi nije očekivao da može da se podigne i igra na ovom nivou. Ma odlican veceras. Sezona iz snova za njega jbt... 2
Jozef K. Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Odlična pobeda. Dobro je da možemo i napadački da odigramo. Skok je stvarno bio nestvarno loš
McNulty Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 btw: Jeste da je Mitrović mašio bacanje i polaganje na kraju, ali bio je dobar večeras i sjajnu sezonu ima. Mnogo mi je drago zbog njega. Sećam se intervjua od pre npr dve godine kada je iskasapljen povredama pričao kako on nije liga za Zvezdu i da treba polako da podiže svoju igru. Verovatno niko živi nije očekivao da može da se podigne i igra na ovom nivou.8 asistencija je imao, nevjerovatno.Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
Joe D Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 ima li nekog pismenog novinara da pita radonju zasto odbija da trazi celendz?
elementary Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Isto mu se hvata sa ovakvim slogiranim sudijama .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
FPLS Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Zadrt je malo Ra jbg, jednom su ga vec pitali, smandrljao je nesto u fazonu bolje da ne govorim sta mislim o celindzu i njegovom uvodjenju.
salerokada Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Pet timova ima 7-9. Od 9og do 13og mesta.
Recommended Posts