assignment Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Hollins nas je povukao, napravili seriju od 12:0 i onda opet odmaraju... 1
hrkljush boys_2 Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Nevjerovatno je koliko je šugavi Javor bezobrazan i iritantam lik. Ukrmačiše bez potrebe ovu utakmicu ova 3 kretena.
assignment Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Šta je danas ovim sudijama, em sto sviraju sve i svašta, em svaku sitnicu ili gledaju ili diskutuju bez konačno... A mi smo posebna priča, kakva 3/4 u napadu, i to protiv Cibone
hrkljush boys_2 Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Kad iskompleksirana govna žele sebe da stave u prvi plan, tako je to, onda četvrtina traje pola sata i više.
assignment Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 (edited) Kao da se zbog sudijskih govna igra utakmica, ne sećam se da li sam ovo do sada video... Inače, šut za tri 50% jedino pozitivno... Edited December 6, 2021 by assignment
James Marshall Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Nevjerovatno je koliko je ABA manje gledljiva zbog tih likova, često neke ono rutinske utakmice pretvore u agoniju za gledaoca 1
Nikodije Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 (edited) 2 hours ago, fandorin said: Zašto Javor radi ovakve stvari? Čitava hala ga nasisavala kurcem od početka (a pošto je bilo malo ljudi sve se jasno čulo) pa se svetio tako što se usrao u utakmicu. Edited December 6, 2021 by Nikodije 1
fandorin Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Znam, čulo se i u prenosu. Nisam mislio samo na večerašnje budalisanje, s njim zaista imamo dugu istoriju netrpeljivosti.
pacey defender Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 NIje najbitnija tema, ali Davidovac. Kako taj dečko misli da može da igra košarku sa onakvim telom, uz osrednjost u košarkaškim fundamentima? Protiv Zenita je bila jedna lepa ilustracija - kada mu je protivnik uzeo ofanzivni skok dotrčavajući sa trojke, za 2+1, ovaj mukica se odbio. Pre par godina je zaličilo da sa njim na 4 može da se igra kreativnije ali ali ali... 3
Recommended Posts