simple red white Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 8 hours ago, Milošica said: Ja mislim da ćete i centra dovesti uskoro. Lesor?
Ros Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 jel onaj izundu imao user protiv partizana ili je zaista ok igrac?
Nikodije Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dobar je. Dobar defanzivac, odličan skok, pokretljiv, pogađa bacanja. Jedino sa loptom ništa ne zna. Al po meni svakako bolji igrač nego Odžo onomad kad je došao.
MiddleClass Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 8 hours ago, Heaviside said: Edit: Marković je bolji od Jovića, uvek i bio. Generalno pričam, možda je Jović imao neku bolju sezonu. Ko je bolji dodavac i poenter od njih dvojice? 1
shimpu Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 31 minutes ago, MiddleClass said: Ko je bolji dodavac i poenter od njih dvojice? Mur
kralj Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Vidjam redovno debelog Pefija po gradu. Kukala nam majka. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Filozof manijak Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Stvarno okupljate gerijatrijsku postavu. Jel Pefi imao klub od letos ili se lečio od neke povrede pa nije igrao u tom periodu?
renne Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 10 minutes ago, Filozof manijak said: Stvarno okupljate gerijatrijsku postavu. Jel Pefi imao klub od letos ili se lečio od neke povrede pa nije igrao u tom periodu? pa kad se nema novaca 2
Joe D Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 uzimamo pare iz penzionih fondova, ali zato angazujemo penzionere pa se to potire. 3
Azdaja Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Brat Pefi zna košarke, ne bih se bunio na vašem mestu. 1
Nikodije Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Ko se opekao na Čoviće (i srpskog i španskog) i u Pefija duva.
BarryWhite Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Igraci koji igraju u proseku preko 15 minuta u EL i njihove godine: Davidovac 26 Dobric 27 Holins 30 Ivanovic 27 Kalinic 30 Kuzmic 31 Lazarevic 25 Mitrovic 28 Volters 30 Ako dodamo i Vajta koji ima 29 godina sem Kizmica niko nije stariji od 30 godina tako da je malo preterivanje reci da imamo gerijatrijsko/penzionerski tim. Tacno je da nemamo nijednog mladog igraca jer je najmladji Lazarevic sa 25 ali ostali su vecinom u najboljim godinama. 5
April Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 5 hours ago, Ros said: jel onaj izundu imao user protiv partizana ili je zaista ok igrac? Pokenjao se i po Meginim prospektima. Jako dobar rad nogu i ima telo; iz nekog razloga, ne isporučuje u kontinuitetu, lako upada u kanal. 1 1
Heaviside Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 4 hours ago, MiddleClass said: Ko je bolji dodavac i poenter od njih dvojice? Poenteri loši i jedan i drugi, Jović malo bolji šut, a Marković je prodorniji. Deset poena po utakmica na 25 minuta je za obojicu nedostižno. Jović je odličan pikenrol igrač, ali mi je Marković sveukupno bolji organizator Jović je u principu glup i ume u nestadarnim situacijama da zasere. Obojica dobri u odbrani, ali opet Marković malo bolji za mene. I najvažnije, Jović se previše povređuje. Njegove proseke treba množiti sa na primer 0.75 jer svake sezone propusti važne utakmice. 3
Recommended Posts