Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted

Ali evo, malo nam razigrali omladinci... 

Posted

Ovako na nevidjeno, oterati sve, graditi ekipu oko Lazarevica i Uskokovica. 

• Haha 4
Posted

Bukvalno ne bih ništa komentarisao o timu dok ne odigramo barem par utakmica sa kompletnim sastavom.

Ali u ovakvim situacijama kada ima par povreda ispliva problem limitiranih igrača u našem rusteru od kojih neke gledamo godinama, a neke čak i vratimo. Kada spadne slovo na Lazića, Mitrovića, Davidovca, i Simona, od ovog mučenja za svaki koš drugo i ne može da se očekuje. Nije problem što smo nekompletni već kad fali i jedan od vodećih, to je već problem, a više njih - to je nerešiv problem pošto očigledno porađamo svaki koš. Gorepomenuti igrači bi se mučili u napadu i u ABA ligi a ne protiv najboljih timova u Evropi. 

Posted

Lazic usavrsava svoju odbranu, napreduje. Svaka mu cast, bas je iskusan

Posted

Mitrović gledao Jokićeve hajlajtse  na YT, pas za kontru preko celog terena u 3/4 i ova dodavanja kad je udvojen

• Haha 1
Posted

Makar smo pobedili ekipu koja je pobedila nepobedive

• Haha 1
Posted
Just now, renne said:

Makar smo pobedili ekipu koja je pobedila nepobedive

jel to znaci da smo sad mi nepobedivi?

• Haha 1
Posted

Meni ovo lici na proslu sezonu i totalni raspad.

Sad se polako i odbrana raspada, a bogami i Radonjić ima sve vise suludih poteza.

Kalinic je potpuno u kontra ritmu, a i Nate pocinje da crkava polako... kako je krenulo, spusticemo se i ispod 60 datih poena.

I, sta god ko mislio, ovoliko bezidejni napad odavno nisam video, bukvalno oci krvare od naseg napada.

I ono sto mi je najvise zao, zahvaljujuci sto suludo sklopljenoj ekipi, sto povredama, sto koroni uspecemo da elitnog prasinara i pokretacki faktor u mnogim ekipama pretvorimo u iskompleksiranu neznalicu...

Posted

sa 2,5 ofanzivne pretnje se ne ide preko 70 poena u EL

• +1 1
Posted

Sat i po Ćoki i Miklja, ko bude gledao molim za preprič

Posted
Mitrović se 10 sekundi ne vraća u odbranu, nakon što je prodao loptu. Mislio sam da se povredio, ali on trči kao srna.  Ćebovao bih ga zbog toga.
Ono kad je udvojen pokušao da baci pas u suprotnu stranu? Ima on svojih mana, ali najmanji je problem ovde

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Posted

Došao BATa i na naša vrata, Hol i Radanov nas batovali.

Posted

Rekoh vam da ce Mitar i Kuzmic igrati zajedno kad se Cirbes vrati. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...