Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

1 hour ago, Nikodije said:

dozet zamenio hipstera na mestu gm-a.

pravi čovek na pravom mestu :happy:

• Replies 9.3k
  • Views 468.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja cu, umesto da prokomentarisem utakmicu koju smo ocekivano izgubili zbog nedostatka zdravog Vajta i centra kojeg cekamo od pocetka sezone pa nas je sjebao match-up visokih igraca kad god je Kuzmic i

• James Marshall
    James Marshall

koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke,

• respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga

Posted Images

ne znam da li je pravi covek na pravom mestu, ali bolje zvuci da je bivsi kosarkas sportski direktor, nego neki lik menadzer kafica i spa centra. to je medrano™.

Edited by Nikodije

da su bar nekog kriptoinvestitora nasli

2 hours ago, Joe D said:

i posle nebojsa ne prihvata forumske sugestije

hipsteru sve najbolje u daljoj karijeri pr-a neke kraft pivare

hipster ne ide nigde, pomeren je na mesto generalnnog direktora umesto sunturlica

a šta će Šunturla?

zar sunturlu da sutnu, nista im nije sveto

trofejni direktor

treci najbolji marketing u evropi

3 hours ago, Nikodije said:

https://www.tickets.rs/program/crvena-zvezda-mts-zenit-3466/35418

ide kao halva, ostalo tek nesto vise od hiljadu karata, bice puno. i posle kao nema cigana dovoljno za arenu.

znači kad prodaš 5 hiljada (minus sezonske) a do utakmice je ostalo 24 sata to znači da treba da pređeš u halu od 18 hiljada. mora da živiš na novom beogradu, vesičeve stolice ne mogu biti dovoljan razlog za ovoliko kukanje. 

4 hours ago, Nikodije said:

ne znam da li je pravi covek na pravom mestu, ali bolje zvuci da je bivsi kosarkas sportski direktor, nego neki lik menadzer kafica i spa centra. to je medrano™.

tako je, na papiru to bolje izgleda 

3 hours ago, Joe D said:

treci najbolji marketing u evropi

Hm, koji je drugi?

4 hours ago, rock bob said:

hipster ne ide nigde, pomeren je na mesto generalnnog direktora umesto sunturlica

Rotacija kadrova, što bi rekli komunisti.

8 minutes ago, Nikodije said:

Rotacija kadrova, što bi rekli komunisti.

Jednom komunisti, zauvek komunisti 

3 hours ago, Heaviside said:

znači kad prodaš 5 hiljada (minus sezonske) a do utakmice je ostalo 24 sata to znači da treba da pređeš u halu od 18 hiljada. mora da živiš na novom beogradu, vesičeve stolice ne mogu biti dovoljan razlog za ovoliko kukanje. 

1/1

https://kkcrvenazvezda.rs/2021/12/29/promene-u-menadzmentu-kk-crvena-zvezda-mts/

Ali kako je napisana vest, ovo je sramotno u najmanju ruku. “Promene u menadžmentu” i onda ceo tekst o odlazećem Sunturliću, njegova izjava, zahvalnica, fotke, tek na kraju teksta, predzadnja rečenica, konstatacija ko su novi GD i SD i ništa ni o jednom od njih, samo ta jedna rečenica. Da znaju od starta gde im je mesto. Bedno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout