braca Posted August 7 Posted August 7 Posle kažite da Miloševićeve Novosti nisu bile avangarda još pre 30 godina... 5
*edited by mod Posted August 8 Posted August 8 23 hours ago, braca said: Posle kažite da Miloševićeve Novosti nisu bile avangarda još pre 30 godina... Fact check pao za ovo. A za tattoo no comment...
braca Posted August 8 Posted August 8 2 minutes ago, *edited by mod said: Fact check pao za ovo. A za tattoo no comment... Da, video sam posle da je fejk, prebrz sam kad kačim gluposti... A za ovu ludaču, brisaće ona to promptno za par godina, ako ne i par meseci, al ipak budala na kvadrat. Sekta
*edited by mod Posted August 8 Posted August 8 3 minutes ago, braca said: Da, video sam posle da je fejk, prebrz sam kad kačim gluposti... A za ovu ludaču, brisaće ona to promptno za par godina, ako ne i par meseci, al ipak budala na kvadrat. Sekta Izgleda da ta loži Trampiste, tj da je udarila fejk pa im muze lovu.
Lezilebovich Posted August 8 Posted August 8 (edited) On 7. 8. 2024. at 18:54, braca said: Posle kažite da Miloševićeve Novosti nisu bile avangarda još pre 30 godina... Kako svi padaju na fejk njuz, a lako se sprdati na tudji racun Edited August 8 by Lezilebovich
braca Posted August 9 Posted August 9 A sad malo ozbiljno, ovo je otprilike moj osećaj šta se dešava ovih dana u USA : 3
Roger Sanchez Posted August 11 Posted August 11 Politico, WaPo i tko zna tko još dobivaju još od 22/7 autentične dokumente iz Trampove kampanje. I sjede na njima 🚦 Ben: Američki mainstream politički mediji vole Trampa i žele da on pobjedi
vememah Posted August 11 Author Posted August 11 https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/112941473817301499 3
dunja Posted August 11 Posted August 11 5 hours ago, vememah said: https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/112941473817301499 jao ja sam prilikom svoje jedine posete Ameriki obišla taj Independence Hall, ima fenomenalan guided tour, kosta svega 1 dolar, svaka preporuka ako se zadesite u Filiju! /troll off 2
Recommended Posts