JozoMujica Posted July 29 Posted July 29 Google feature omits search results for failed Trump assassination; Big Tech accused of election manipulation 1 2 3 2
zorglub Posted July 30 Posted July 30 Meni je svejedno, ali kapiram da normalnim, mislećim Amerima, onima koji odbijaju da se svrstaju u jedan od dva tora, ovakvi uradci gde ne samo političari, već i glasači se predstavljaju kao degenerični predatori, su malo/više skeri. Jaz u naciji raste, niko ni sa jedne strane ne želi to da zaustavi, a oni će kao i svaka razumna opcija najviše da nayebu kad lonac prekipi. Jel' ima bilo ko od značaja, crven ili plav, da traži razgovor i razumevanje umesto double-down-ovanja na vraćanja u XIX vek ili ovakvih "basket of deplorables" slikanja polovine nacije? 1
Lezilebovich Posted July 30 Posted July 30 20 hours ago, JozoMujica said: Google feature omits search results for failed Trump assassination; Big Tech accused of election manipulation isto je i Elon primetio !!! 1 2
dragance Posted July 30 Posted July 30 Kakve budalaštine što sugestije googla možda ne nastavljaju ono što osoba koja pretražuje želi da ukuca Naravno, ako se ukuca ceo tekst “cenzure” nema. Kakav providan spin. 3 1
Weenie Pooh Posted July 30 Posted July 30 Sugestije nisu nasumične, isti algoritam koji posle sortira search results takođe sortira u RT šta će sugerisati dok se termin ukucava. "President Donald Duck" i "President Donald Rheagan" su bizarni predlozi, to mora da je neka sprdnja. 1 1
dragance Posted July 30 Posted July 30 46 minutes ago, Weenie Pooh said: Sugestije nisu nasumične, isti algoritam koji posle sortira search results takođe sortira u RT šta će sugerisati dok se termin ukucava. "President Donald Duck" i "President Donald Rheagan" su bizarni predlozi, to mora da je neka sprdnja. I jesi li ukucao da probaš ili samo drobiš napamet? 1
Weenie Pooh Posted July 30 Posted July 30 Iza VPN-a, lokacija Čikago: Bez VPN-a, lokacija Srbija: 2 1
dragance Posted July 30 Posted July 30 21 minutes ago, Weenie Pooh said: Iza VPN-a, lokacija Čikago: Bez VPN-a, lokacija Srbija: Aman jesi li probao da sam ukucaš i vidiš da li su rezultati “cenzurisani”? Ako ti treba autofill za sopstvenu pretragu, onda jebi ga
Venom Posted July 30 Posted July 30 Možda se AI zbunio kad je video ono ass ass u assassination a Trump mu je sinonim za ass. 3
dragance Posted July 30 Posted July 30 (edited) Ali zamisli hoćeš da pretražiš “pokušaj ubistva donalda trampa”, ali te onda zbuni Gugl i umesto da ukucaš pet slova sam, izabereš ponudjenu opciju donald duck, jer 3ABEPA! I tako ništa ne nadješ i misliš da se ništa nije ni desilo. Kakva glupasta providna propaganda. Edited July 30 by dragance 2 2
Mel Posted July 30 Posted July 30 A mozda i sam Tramp ima pravo da utiche na to kako ce ovi search rezultati izgledati, jer i sam koliko god zeli i koliko ce profitirati na ovome, ipak ne zeli da drzi totalno hajlajt na ovome - iz vrlo ochiglednih razloga. Bukvalno je prva stva koju je rekao da ce prichati o tome tad jednom i onda nece jer mu je "preemotivno" ili tako neshto ono beacuse of *excuse*
Weenie Pooh Posted July 30 Posted July 30 13 minutes ago, dragance said: Aman jesi li probao da sam ukucaš i vidiš da li su rezultati “cenzurisani”? Ako ti treba autofill za sopstvenu pretragu, onda jebi ga Ali zamisli hoćeš da pretražiš “pokušaj ubistva donalda trampa”, ali te onda zbuni Gugl i umesto da ukucaš pet slova sam, izabereš ponudjenu opciju donald duck, jer 3ABEPA! I tako ništa ne nadješ i misliš da se ništa nije ni desilo. Kakva glupasta providna propaganda. Po običaju, nemaš pojma o čemu govoriš ali te to ne sprečava da laprdaš i cerekaš se ko lud na brašno. Autosuggest je prediktivna tehnologija čiju funkciju direktno uređuju search algoritmi. Na osnovu prethodnih rezultata pretrage, lokacije korisnika, i svakog unetog slova, generišu se potencijalni rezultati pretrage u realnom vremenu. Korisnik se na ovaj način usmerava ka popularnim i pouzdano generisanim SERP, smanjuje se šansa da će da ukuca nešto bezveze i uzalud traži to što ga zanima. Autofill je nešto sasvim drugo, feature koji omogućava da se automatski upiše login data i broj kartice, ispune formulari, itd. Veze nema sa search algoritmom. 3 1
Recommended Posts