askeladden Posted July 19 Posted July 19 Isusice da ne kazem sta.Vrlo lako Trump moze da priredi USA ono sto je Putin uradio u Ukrajini .Kopneni ulazak u Iran preko Iraka gde nece biti 1 promil prijateljske teritorije ,deca od grancica sastavljaju dronove i lansiraju na USA vojnike. 1
gone fishing Posted July 19 Posted July 19 2 hours ago, askeladden said: Isusice da ne kazem sta.Vrlo lako Trump moze da priredi USA ono sto je Putin uradio u Ukrajini .Kopneni ulazak u Iran preko Iraka gde nece biti 1 promil prijateljske teritorije ,deca od grancica sastavljaju dronove i lansiraju na USA vojnike. biće dovoljno DA IM SE OSVETI TIME ŠTO ĆE MINISTARSTVA IZ VOŠINGTONA preseliti u neki kolorado, tenesi, ajovu, milvoki itd pa da zagorča život birokratskom esnafu koji je kamen temeljac duboke države
Weenie Pooh Posted July 19 Posted July 19 14 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: Šta ti je inovacija, auto-grabbing pussies, ne mora više čovek ni da se zamara... 1 3
Popular Post Venom Posted July 19 Popular Post Posted July 19 Ne mogu da verujem da neko Donalda J Trumpa tretira kao protivnika establišmenta. Rođen kao deo establišmenta, sve što je postigao uradio je kao deo establišmenta i umreće kao deo establišmenta. Da nije bilo tako češao bi jaja negde u kamionu jer je nesposoban za bilo šta drugo. 21
Popular Post Weenie Pooh Posted July 19 Popular Post Posted July 19 (edited) 27 minutes ago, Venom said: Ne mogu da verujem da neko Donalda J Trumpa tretira kao protivnika establišmenta. Rođen kao deo establišmenta, sve što je postigao uradio je kao deo establišmenta i umreće kao deo establišmenta. Da nije bilo tako češao bi jaja negde u kamionu jer je nesposoban za bilo šta drugo. Ovo je tačno, ali ne treba zanemariti Trampove komplekse koje publika jasno oseti u svakom njegovom javnom obraćanju. Prepoznaju da lik deli njihov angst iako iz potpuno drugih razloga. On je u tom svetu ekstremno bogatih oduvek bio doživljavan kao klovn, nesposobni gotovan koji arči tatine pare umesto da radi nešto korisno sa njima, nabeđena a nesigurna budala ranjivog ega koji krije iza neubedljivog bluster nastupa. To je by all accounts sve sasvim tačno, ali bitnija je posledica koju je taj tretman ostavio na njegovu psihu. Iako rođen sa zlatnom kašikom u dupetu, Tramp izgleda zaista oseća rezentman prema tzv. elitama jer je bio previše priprost da bi ikad zaista bio deo njih, osim kao butt of a joke ili kao ovca koju treba ošišati od suvišnih miliona. Upravo zato je bio sposoban da se otisne u politiku kanališući taj rezentman, apelujući na milione ljudi kojima se establišment materijalno zamerio. On izađe sa svojim neartikulisanim prezirom prema establišmentu koji se o njega apstraktno ogrešio ("Rosie O'Donnel was very mean to me, horrible woman!") a publika protumači da je to manje-više isto kao njihovi stvarni, materijalni issues ("jebe mi mater ova država, za subvencije velikima uvek ima para a moj mali biznis da propadne, e pa neće moći!") Trampu naravno apsolutno zvone testisi za njihove probleme i ne nudi im ništa konkretno, ali oni to ne mogu unapred da znaju jer vajb koji on odašilje rezonuje sa njihovim osećanjima. Zato su motivisani da projektuju najrazličitije fantazije o Donaldu kao izbavitelju od svega i svačega, a on to uspeva da spinuje sa instinktima jednog reality show hosta. Neće trajati doveka, ali dok traje izuzetno je efikasno. Edited July 19 by Weenie Pooh dodao video ilustraciju 15 1
Hele Posted July 19 Posted July 19 6 hours ago, vememah said: Tek sad izvaljujem da su ovu budalu pogodili metkom u glavu, a njegova prva reakcija je: Let me get my shoes, let me get my shoes, let me get my shoes Majko moja, kakav bolid, cudi me da nije trazio i frizuru da mu poprave
Mel Posted July 20 Posted July 20 32 minutes ago, vememah said: Ali toliko je jasno koliko je to power hungry oportunista bez stida i bez srama.
Recommended Posts