Bogotac Posted July 17 Share Posted July 17 Ma ne,nisu pokušali da ga ubiju,gresi covek ponekad I sta kažu,služba odradila vrh posao. 3 1 Link to comment
Roger Sanchez Posted July 18 Share Posted July 18 Sreća da ga ne ubiše, 1000 godišnji Reich sreće, mira, blagostanja i masakriranja pedera i ženskadi ostaje pred nama Link to comment
Mel Posted July 18 Share Posted July 18 46 minutes ago, Roger Sanchez said: Sreća da ga ne ubiše, 1000 godišnji Reich sreće, mira, blagostanja i masakriranja pedera i ženskadi ostaje pred nama U kom smislu je komentar, kao Izrael od Bajdena ima wild card da pobije Palestince, ali im ovo drugo ne bi dao niko do Trampa? Link to comment
Popular Post vememah Posted July 18 Author Popular Post Share Posted July 18 Neki su se botoksirali za nastup na RNC-u. 11 Link to comment
vememah Posted July 18 Author Share Posted July 18 (edited) Edited July 18 by vememah 2 1 Link to comment
vememah Posted July 18 Author Share Posted July 18 Izvor je ovaj članak: https://www.nytimes.com/2024/07/17/us/politics/secret-service-trump-shooting.html 2 Link to comment
Mel Posted July 18 Share Posted July 18 Ja sam nesto juche pogledala i on mi je ono jasan sluchaj nekog koga chak nje ni briga za rase ili lgbt pitanja, ali da je sve to krenuo da radi jer je video da je sad taj trenutak. Znachi bukvalno popeo se na voz. Ne znam jel gore kad je neki autentichni shovinista u pitanju ili je gore kad je u pitanju neko ko deluje da bi rodjenu zenu i decu prodao ako je oportuno. 1 Link to comment
Mel Posted July 18 Share Posted July 18 3 minutes ago, vememah said: Ma ko ih pita sta misle o tome dok glasaju Trampa... ( ili bilo koga drugog) Link to comment
Recommended Posts