Jump to content
IGNORED

Tramp posle poraza

vememah

Recommended Posts

Najbolja analiza pretvaranja američkog pravosuđa u Guardian Council of the MAGA Movement

Rekoh ja da ce pikseli da se analiziraju U JEDNOM PRAVCU :D

Edited by Caligula

Vrlo je interesantno kako neki forumaši baš nikad me omanu i uvijek bez izuzetka kače američke Informere, Dragane J. Vućićeviće i ostale organe Radikalne stranke

• +1 3
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1

Pa dobro, imaju shirinu u informisanju, triput mere jednom seku, zele da cuju obe strane

Svejedno je svet otisao u kurac, ne krivim Trampa za to. Prosto imamo eksplozivni miks inflacije raw informacija, zvucnika i ekrana i manjka zdrave analize tih informacija. Ekspresno u srednji vek ali uz brzi internet

• +1 1

Zar izlapeli nije isto odneo dokumente,al beše slučajno zaboravio?Jbg,dešava se,i posle se čude zašto je ovaj izabran 2016 i opet ce jesenas.

• +1 1
30 minutes ago, Roger Sanchez said:

Vrlo je interesantno kako neki forumaši baš nikad me omanu i uvijek bez izuzetka kače američke Informere, Dragane J. Vućićeviće i ostale organe Radikalne stranke

Snimci su lazni?

Nešto kao tvoja vazdušna puška od noćas?

Na tvom mestu bih se bar na ovoj temi (a i inače) uzdržao od komentara kada je u pitanju verodostojnost onoga što se prenosi.

Ovi što sam postavio su snimci, nebitno ko ih je objavio i zašto.

• +1 8
  • -1 1
13 minutes ago, Bogotac said:

i opet ce jesenas.

Nemoj da plašiš Kaligulu.

Edited by JozoMujica
1 hour ago, Bogotac said:

Zar izlapeli nije isto odneo dokumente,al beše slučajno zaboravio?Jbg,dešava se,i posle se čude zašto je ovaj izabran 2016 i opet ce jesenas.

Izlapeli i njegovi advokati su ih sami predali i saradjivali, dok je narandžasti sakrivao, lagao i posle nekoliko pretresa. 

• +1 2
  • -1 1
1 hour ago, JozoMujica said:

Nemoj da plašiš Kaligulu.

Svako normalan je u fazonu "jos nam to govno fali"

Fala bogu pa nismo svi normalni :fantom:

• Vojvodo,serdare 1
2 hours ago, Peter Fan said:

Docim vas dvojica neizmjerno "doprinosite" diskusiji na ovom topiku u zadnja dva dana. Pogotov Roger sa "staklom" .

Laikovi sa Ukrajine ti samo pljuste. Nije dzaba generalizovanje jbg, ko je za predaju Ukrajine taj je za Trampa, taki je templejt

Tramp niti je zatvoren ko Navaljni niti je pio caj niti je ubiven u zatvoru - jok more, pucao je neki klinac iza kojeg stoji duboka drzava.

Dovijaju se Demokrate, caj ili visespratnica bili bi providni. Koliko ruskih Trampova je zavrsilo padom sa sprata, mora da se smisli klinac malo copav u ruke

Krlo, Bokan  i Vucicevic govna da jedu :D

Edited by Caligula
  • Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...