Mel Posted July 14 Posted July 14 Dobro, preziveo je, realno zamalao. Sad ako je pametan da ne daje vise onakve izjave protiv rata u Ukrajini pa ce i da pretekne, i to je to. 1 3
Popular Post aram Posted July 14 Popular Post Posted July 14 56 minutes ago, Ivo Petović said: Mnogo ljudi se generalno loži na neke ultra tajne i pametne čike koje vladaju svetom i šta sve ne, ništa im ne može promaći, a u stvari su sve to ljudi, sa istim predrasudama i ograničenjima kao i običan čovek što je. Nego je teško poverovati u prostu činjenicu da se svetom upravlja mnogo spontanije nego što to prosečan Džo može da pojmi, zato teorije zavere i cvetaju, naročito u doba društvenih mreža i ljudi koji na tome i eksploatisanju gneva zaradjuju milione dolara. Sad me ovo, ko zna zašto, podsetilo na priču komšije koji je obezbeđivao Gadafija na putu od Centra Sava do kasarne u Bubanj potoku. Na svakih 200 metara kontrolni punkt. Kad negde u nekim kukuruzima, jedan javlja prošli, na sledećem ih nema i nema i nema... Uzbuna, digli helikoptere, kompletno ludilo. Kad eto Moamera izlazi iz kukuruza, naredio vozaču da stane, prisralo se čoveku. 11
Roger Sanchez Posted July 14 Posted July 14 8 minutes ago, Sestre Bronte said: jedino logično objašnjenje je da se zelenski uplašio da će da pobedi tramp i prekine rat 7 minutes ago, Mel said: Sad ako je pametan da ne daje vise onakve izjave protiv rata u Ukrajini pa ce i da pretekne, i to je to. 2
Vasilij Zajcev Posted July 14 Posted July 14 Tek ce sad da vice, pobedi, donese mir i dobije Nobela za to. Do tada ga bratja sveti u Goida ataku kodnog naziva Za mojeg Pere uva 1
vememah Posted July 14 Author Posted July 14 47 minutes ago, giuseppe said: Kažu da je staklo od onog providnog 'idiota' na kojem mu se projektuje govor.
morgana Posted July 14 Posted July 14 (edited) nyt je objavio sliku projektila u letu jutros. na stranu sto je ubijen covjek garancija postojanja metka, taman da je trampa okrznuo samo led iz ajs kafe. Edited July 14 by morgana 3
*edited by mod Posted July 14 Posted July 14 Kad smo kod oružija, kalibra i Pensilvanije. Jos za vreme prvog Obaminog mandata sam studirao baš u Pensilvaniji. Jedna od stvari koja me je iznenadila je što sam u prvih mesec dana već video dosta ljudi u maskirnim uniformama, full vojnim rančevima i dugim cevima, kako šetaju po kampusu. Prvo sam mislio da su neki regruteri ali su bili dosta mladi + su se ubrzo pojavili i na predavanjima. Ispostavilo se da je to ROTC tj neka vrsta rezervnih oficira kojima je to praktično vannastavna aktivnost jer uz to imaju svoje Majore koje uče. Inače im je obrazloženje za stalno nošenje dugih cevi i uniformi bilo da imaju jako rano ili između predavanja te ROTC vežbe pa ne stižu da ostave stvari niti da se presvuku. Pri tom većina njih je bila 1-3 godine daleko od toga da može legalno da kupi pivo. 2 1
dragance Posted July 14 Posted July 14 25 minutes ago, Mel said: Dobro, preziveo je, realno zamalao. Sad ako je pametan da ne daje vise onakve izjave protiv rata u Ukrajini pa ce i da pretekne, i to je to. Srama bez
Zaboravan Posted July 14 Posted July 14 36 minutes ago, Tresko said: Stvarno? Ko bi rekao. Da ga je okrznuo sa nekim krupnijim metkom pola glave bi mu odneo. Aj dobro. Gađao ga je 4,5 mm dijabolom, sve ok.
vememah Posted July 14 Author Posted July 14 Rojters stavio u naslov da je u pitanju veliki bezbednosni propust. Quote Trump survives assassination attempt at campaign rally after major security lapse https://www.reuters.com/world/us/trump-shooting-raises-questions-about-security-lapses-2024-07-14/ 1
Popular Post dragance Posted July 14 Popular Post Posted July 14 Nije prošlo ni 12 sati od dogadjaja: 13
vememah Posted July 14 Author Posted July 14 (edited) Po zvaničnom saopštenju Tajne službe SAD, koje sam već kačio, jedan posetilac mitinga je poginuo, a dvoje je u kritičnom stanju, tako da se može desiti da bude čak troje poginulih. Stoga je svakako malo verovatno da je kalibar oružja naivan. Evo tog saopštenja još jednom. Spoiler Edited July 14 by vememah 3 1
Peter Fan Posted July 14 Posted July 14 2 hours ago, nautilus said: vidi care, brate, prijatelju, pušku sistema mauzer, kalašnjikov, ar 15 ili čega god možeš da napraviš, a i napravljene su, u različitim kalibrima, ali to ne znači da ista puška može ispaljivati dva potpuno različita metka. Moze, i to bas sa AR-15. Prodaju se adapteri za ~$100 (adapter koji je ide u usta cijevi, i okviri koji mogu da unose metak) CMMG Bravo .22 LR AR Conversion Kit - Shop Now | Palmetto State Armory Vrlo prakticna i popularna stvar pogotovo tokom 2020.2021 jer je bila nestasica municije 5.56 i posljedicno tome je bila veoma skupa.
Recommended Posts