Jump to content
IGNORED

Tramp posle poraza

vememah

Recommended Posts

Posted
Just now, JozoMujica said:

Moguće slika atentatora

GSasdUCXgAA1X8h?format=jpg&name=small

Tipujem da je hteo da impresionira neku glumicu/pevačicu. Hint Regan :fantom:

Posted

Ćoroskop baš čudno da je omašio 

Posted
10 minutes ago, nautilus said:

5.56

Model 8502, sta god to znacilo, ne razumem se u oruzje.

Posted
3 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Pa ni tvoj kandidat nije poznat po ovim pirsinzima, on bi verovatno pocepao uvo. Istog kalibra je 22LR npr, isto jako popularan, ali daleko manje ubojit i odgovara ovom akusticnom otisku.. 

Sta serete, super nam je ova forenzikometrija, konacno nesto novo nesto divlje:s_w:

5.56 razvaljuje kada pogodi nešto veliko zato što je tada nestabilan pa se počne pretumbavati u telu. kroz tanke mete samo prođe. to bi objasnilo i poginulog mitingaša koji je pogođen u glavu.

ne znam za ove malo opskurnije kalibre. mislim, moguće je, ali to možemo znati kada balističar obavi posao. postoji šansa, naravno, za sada nagađamo.

Posted
4 minutes ago, JozoMujica said:

Moguće slika atentatora

GSasdUCXgAA1X8h?format=jpg&name=small

Eto, da je prosao moj amandman o naoruzanoj fashion policiji, ovaj bi bio ustreljen na izlasku iz kuce:fantom:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
4 minutes ago, Lancia said:

Ako je tačno onda 5,56

Posted
3 minutes ago, Lancia said:

može biti model puške. AR 15 ima na stotine modela a proizvodi ga bukvalno svako. ono, civilna varijanta vojne M16.

Posted
3 hours ago, Tresko said:

Da li se već pojavio neko u US da kaže kako Putin did it?

Strpi se malo. Biće ovde.

• +1 2
  • Haha 3
Posted
3 minutes ago, nautilus said:

5.56 razvaljuje kada pogodi nešto veliko zato što je tada nestabilan pa se počne pretumbavati u telu. kroz tanke mete samo prođe. to bi objasnilo i poginulog mitingaša koji je pogođen u glavu.

ne znam za ove malo opskurnije kalibre. mislim, moguće je, ali to možemo znati kada balističar obavi posao. postoji šansa, naravno, za sada nagađamo.

Isti su kalibri, 5.56 mm, "NATO" I 22LR. Razlike su u punjenju, masi zrna, nekad kosuljici..tj.brzini, trajektoriji i efektu na metu. 

Posted

Sa snimka koji sam postovao gore se vidi da su ova dvojica na krovu praktično imali atentatora na nišanu.

Pitanje je zašto nisu odmah reagovali, a ubili su ga praktično par sekundi nakon što je zapucao.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Vasilij Zajcev said:

Isti su kalibri, 5.56 mm, "NATO" I 22LR.

Come again?

• +1 1
Posted

Zato što nije film ili video igra. Treba vremena da mozak skapira šta se dešava i kakve su mu namere. 

• +1 4
Posted

Šta može poći po zlu u društvu gde je teže kupiti alkohol, no pištolj ili pušku. Pakao.

• +1 7
Posted
2 minutes ago, dragance said:

Zato što nije film ili video igra. Treba vremena da mozak skapira šta se dešava i kakve su mu namere. 

Trebalo mu je vremana da se popne, izvadi pušku, namesti, nanišani i puca...to su desetine sekundi najmanje.

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...