zmanic Posted July 14 Posted July 14 2 minutes ago, Hele said: Ovo ce biti najubedljivija pobeda ikada. Krvava glava, uzdignuta pesnica i zastava iza ZA Oscara ili OD Oscara
Popular Post braca Posted July 14 Popular Post Posted July 14 Aman ljudi prestanite više sa vazdušnim puškama, čoveku koji je pogodjen u publici je metak prosuo mozak, vrti se snimak svedoka sa krvavom majicom koji je bio pored… 10 3 2
Shan Jan Posted July 14 Posted July 14 4 minutes ago, zmanic said: Ajde da ne nadađamo! Ja sam prvi pojeo g**** , nenamerno Javiću / javljajte modovima da pročisete što ne mogu sam da pobrišem! Opusti se covece, svi prave greske 2 1
zorglub Posted July 14 Posted July 14 1 minute ago, zmanic said: Ajde da ne nadađamo! Ja sam prvi pojeo g**** , nenamerno Javiću / javljajte modovima da pročisete što ne mogu sam da pobrišem! Imao si netačnu/nepotpunu informaciju, to je razumljivo, za razliku od Dejvija Kroketa koji po zvižduku zrna procenjuje kalibar, a onda se izlupeta o istom. 3
nautilus Posted July 14 Posted July 14 2 minutes ago, Lancia said: Spanci kazu da je puska AR-15 i da je ispaljeno 8 hitaca, pre nego sto je ubijen. 5.56
Zaboravan Posted July 14 Posted July 14 Drugi svet je to https://www.cbsnews.com/news/ammo-vending-machines-bullets-sales-grocery-stores/
Vasilij Zajcev Posted July 14 Posted July 14 3 minutes ago, nautilus said: ovo bi mu odnelo uvo. ti meci razvaljuju Pa ni tvoj kandidat nije poznat po ovim pirsinzima, on bi verovatno pocepao uvo. Istog kalibra je 22LR npr, isto jako popularan, ali daleko manje ubojit i odgovara ovom akusticnom otisku.. Sta serete, super nam je ova forenzikometrija, konacno nesto novo nesto divlje 2
zorglub Posted July 14 Posted July 14 1 minute ago, nautilus said: 5.56 Najverovatnije, ali postoji još tuce prilično popularnih kalibara za AR platformu. Jednom sam odgledao video, te možda grešim, ali čini mi se da su pucnji prilično prigušeni, možda je .300 blackout + "can". Videćemo uostalom. 1
ToniAdams Posted July 14 Posted July 14 Sumanuto neozbiljno je sve izgledalo, od izbora lokacije, preko debila koji tolerišu lika na krovu a koji je golom okom vidljiv do onih manekenki koje glume Gadafijevu gardu, neko u vrhu agencije zaslužuje 30% manju platu ovog meseca 2
askeladden Posted July 14 Posted July 14 9 minutes ago, nautilus said: ovo bi mu odnelo uvo. ti meci razvaljuju Poenta je bila da chak i uslovno receno maloletnik moze da dodje u posed oruzija koje je smrtonosno na distanci od 100,150 M,a pri tom uz telsekopski kundak i cev od 35,6 cm prilicno lako za sakriti ispod jakne .
BWA Posted July 14 Posted July 14 Slovaci izmislili svijet za Amere. Em je Fico ozbiljno povrijeđen, em je atentator živ uhvaćen.
Recommended Posts