Choda Posted July 13 Posted July 13 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Staged? Verovatno ne, ali je I meni proslo kroz glavu.
Weenie Pooh Posted July 13 Posted July 13 3 minutes ago, 189- said: narucio nekoga da ga gadja prackom. providno 1
jms_uk Posted July 13 Posted July 13 8 minutes ago, Bogotac said: krvavo mu uvo Mozda ga je obezbedjenje malo jace poguralo? 1 1
ToniAdams Posted July 13 Posted July 13 Bukv ko neki film sa ovim dizanjem šake u zrak i ovim amazonkama telohraniteljkama sa cvikerima za sunce, ne znam dal je fejk al je svakako gej 3
Weenie Pooh Posted July 13 Posted July 13 Elon Musk, milijarder, barometar za raspoloženje prosečnog Amerikanca
Mindaugas Žukauskas Posted July 13 Posted July 13 Ali ovi što u publici sede kao da je kraj četvrtine, a ne da je neko izrešetao binu. Druže, ne da bih hvatao štraftu 2 6
Weenie Pooh Posted July 13 Posted July 13 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Ali ovi što u publici sede kao da je kraj četvrtine, a ne da je neko izrešetao binu. Druže, ne da bih hvatao štraftu 8
ducca Posted July 13 Posted July 13 (edited) Mogu sad i da otkažu izbore i spreme mu inauguraciju za januar. Edited July 13 by ducca 2
James Marshall Posted July 13 Posted July 13 Vidio od Vučića u Srebrenici samo što je Trampara ozbiljniji igrač sa boljom produkcijom. 4
Ian Mancunian Posted July 13 Posted July 13 Au, al će sutra uz mlakog Zaječarca, od sabajle, svaki seoski trust mozgova, ispred svake belosvetske zadruge imati vruću temu za diskusiju - dip stejt brašo moj, i šta im/nam rade. 2 1 1
Recommended Posts