September 15, 20231 yr 2 minutes ago, Micko8 said: Jebo nas Skola. tacno. Edited September 15, 20231 yr by precog
October 9, 20231 yr Skola sta je dao svojoj reprezentaciji ovaj ne bi za 10 svojih reprezentativnih karijera... Edited October 9, 20231 yr by Guuundogan
October 9, 20231 yr Jedan NBA prsten gde je ubedljivo najvažniji igrač ekipe vredi više nego 10 zlatnih medalja sa bilo kog reprezentativnog takmičenja.
October 9, 20231 yr Popular Post koliko Jokic može da dobije od ove neke no-name kladionice da ih reklamira, i zašto to radi?
October 9, 20231 yr 9 hours ago, Guuundogan said: Skola sta je dao svojoj reprezentaciji ovaj ne bi za 10 svojih reprezentativnih karijera... Što reče booyaka, kojeg NBA tima je Skola bio najbolji igrač i doneo im titulu nakon 50 godina?
October 9, 20231 yr Luis Skola ima olimpijsko zlato, siguran sam da svakom Argentincu to znači najviše, pa deset praznih mesta, pa Djinobilijevo prstenje i ostale bravure u tamo nekom Teksasu.
October 9, 20231 yr Svaka čast Djinobiliju, ali nisam siguran da je u triu Dankan-Parker-Djinobili on igrač koji se može porediti sa Jokićem. Uostalom, Jokićeva karijera nije gotova, a olimpijske igre su sledeće godine.
October 10, 20231 yr Jasno, nismo osvojili nista kad je igrao ovih par puta a sad kad su Ameri izduvali za medalju i kad ce poslati najjaci tim da se svima najebu majke na OI, Jokic ce da izdominira tamo ako bude igrao. Potpuno logicno, sam on je jaci od svih Amera i ostalih Kanadjana. Treba majstor prvo da dodje i osvoji neko slabije EP ili SP a ovako je u reprezentativnim okvirima i dalje jedan go kurac.
October 10, 20231 yr 16 minutes ago, Zli Gli said: kad ce poslati najjaci tim da se svima najebu majke na OI Zar nisi ti pisao da su ovi igrači sada kurac i ova liga kurac koja cirkuski ubacuje osamsto petsto poena po utakmici i sve je to namešteno, nema više staaaare NBA? Kako sada najači i svima će da jebu majke? Valjda će jedna repka sastavljena od par vrhunskih evroligaških igrača da ih oduči od te šarene laže koju prodaju tamo.
October 10, 20231 yr 17 minutes ago, Zli Gli said: Jasno, nismo osvojili nista kad je igrao ovih par puta a sad kad su Ameri izduvali za medalju i kad ce poslati najjaci tim da se svima najebu majke na OI, Jokic ce da izdominira tamo ako bude igrao. Potpuno logicno, sam on je jaci od svih Amera i ostalih Kanadjana. Treba majstor prvo da dodje i osvoji neko slabije EP ili SP a ovako je u reprezentativnim okvirima i dalje jedan go kurac. iako sam par puta ovde u raspravama stajao na stranu Jokića, sad zapravo moram da se složim sa Glijem