precog Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 (edited) 2 minutes ago, Micko8 said: Jebo nas Skola. tacno. Edited September 15, 2023 by precog 1 1
booyaka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Ima i ona slika OVO MI JE SCOLA [emoji23][emoji23][emoji23]
Guuundogan Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 (edited) Skola sta je dao svojoj reprezentaciji ovaj ne bi za 10 svojih reprezentativnih karijera... Edited October 9, 2023 by Guuundogan 1
booyaka Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Jedan NBA prsten gde je ubedljivo najvažniji igrač ekipe vredi više nego 10 zlatnih medalja sa bilo kog reprezentativnog takmičenja. 1 7
Popular Post levi Posted October 9, 2023 Popular Post Posted October 9, 2023 koliko Jokic može da dobije od ove neke no-name kladionice da ih reklamira, i zašto to radi? 10 1
reg Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 9 hours ago, Guuundogan said: Skola sta je dao svojoj reprezentaciji ovaj ne bi za 10 svojih reprezentativnih karijera... Što reče booyaka, kojeg NBA tima je Skola bio najbolji igrač i doneo im titulu nakon 50 godina? 1
goofs Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Luis Skola ima olimpijsko zlato, siguran sam da svakom Argentincu to znači najviše, pa deset praznih mesta, pa Djinobilijevo prstenje i ostale bravure u tamo nekom Teksasu. 8
reg Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 Svaka čast Djinobiliju, ali nisam siguran da je u triu Dankan-Parker-Djinobili on igrač koji se može porediti sa Jokićem. Uostalom, Jokićeva karijera nije gotova, a olimpijske igre su sledeće godine.
Zli Gli Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Jasno, nismo osvojili nista kad je igrao ovih par puta a sad kad su Ameri izduvali za medalju i kad ce poslati najjaci tim da se svima najebu majke na OI, Jokic ce da izdominira tamo ako bude igrao. Potpuno logicno, sam on je jaci od svih Amera i ostalih Kanadjana. Treba majstor prvo da dodje i osvoji neko slabije EP ili SP a ovako je u reprezentativnim okvirima i dalje jedan go kurac. 1
Amos Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 16 minutes ago, Zli Gli said: kad ce poslati najjaci tim da se svima najebu majke na OI Zar nisi ti pisao da su ovi igrači sada kurac i ova liga kurac koja cirkuski ubacuje osamsto petsto poena po utakmici i sve je to namešteno, nema više staaaare NBA? Kako sada najači i svima će da jebu majke? Valjda će jedna repka sastavljena od par vrhunskih evroligaških igrača da ih oduči od te šarene laže koju prodaju tamo. 1
Svarog Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 17 minutes ago, Zli Gli said: Jasno, nismo osvojili nista kad je igrao ovih par puta a sad kad su Ameri izduvali za medalju i kad ce poslati najjaci tim da se svima najebu majke na OI, Jokic ce da izdominira tamo ako bude igrao. Potpuno logicno, sam on je jaci od svih Amera i ostalih Kanadjana. Treba majstor prvo da dodje i osvoji neko slabije EP ili SP a ovako je u reprezentativnim okvirima i dalje jedan go kurac. iako sam par puta ovde u raspravama stajao na stranu Jokića, sad zapravo moram da se složim sa Glijem
Recommended Posts