Amos Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 (edited) 5 minutes ago, MiddleClass said: Hm, gdje je trpanje Danilovica i Sase Djordjevica ili sam propustio nesto? Razumijem da Jokic nije kucao preko Sabonisa ili dao trojku Hrvatima ili 40p Litvaniji, ali olako se preslo preko njhovog podguznog angazmana i podilazenja vlasti. Ma da, jebo Kalinica, ionako to nista ne bi uticalo na konacan rezultat Pa sve treba trpati. Mislim, treba i Tea ako gradi i sadi sa ovom bratijom kao što kažu. Sva ta naša loženja za dogadjaje na terenu su jedno, kad platimo zabavu i izbacimo hormone sreće zbog njihovog igranja za zamišljene socijalne konstrukte - lepo kući na net i pljuca kroz tastaturu. Pomešao si me za nekog koga briga za Zvezdu, Partizan ili reprezentaciju do nivoa da će biti slep za njihova šurovanja. Edited August 29, 2023 by Mos 2
kralj Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Nego šta nego gradi. Najgore je kad vlastiti preduzetnički rendez vous sa rodnim krajem uzmu da pretstavljaju kao čin patriotizma, a ovde su samo zato što je ovde njihova investicija kao autohtona vrsta. Na drugim mestima bi pre prve ploce neko fasovao zatvor. 2
nahbar Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 On 29. 8. 2023. at 10:49, Eleniko said: za opoziciju ništa nije dobro Pa ni ona sama
Eleniko Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 jel neko javio bratini konjusaru da smo se plasirali na OI
Micko8 Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Bogdan i Konujsar su taj tandem koji nam je bio potreban za zalro. Izneverio je mnogo naciju i kapitena koji zasluzuje jedno zlato pre zavrsteka karijere, kao sto ga je zalsuzio i prethodni dugogodisnji kapiten.
Zli Gli Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Ne bi ni dosli do finala da je on igrao, sve bi bilo podredjeno njemu a covek niti je lider niti neka sila u Fiba basketu, sve bi nam islo ko uz kurac verovatno. Neka nastavi da dominira u ovoj relaks NBA ligi sa 300 poena a za repstaciju ne mora nikad vise da se odaziva i svima lepo. 2 5
Micko8 Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Prosteali bi se turnirom ali sta ces kad je supak.
Zli Gli Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Isto kao sto smo se prosetali svaki put kad je igrao, jasno
levi Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 zli, nije nikakva katastrofa, i veći stručnjaci od tebe su pogrešili kod Jokića, ne moraš ovo da radiš 1
Zli Gli Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Reci mi sta nije tacno u mojoj zadnjoj recenici i ko moze znati da li bismo se prosetali do zlata? Evo recimo ja mislim da bi Ameri u 8/10 slucajeva dobili Nemce a nas bi iskasapili stoka razlike u finalu i sa i bez Jokica, koliko god bio u pitanju njihov treci tim.
Micko8 Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 (edited) Amerikanci bi prosli kao litvanci da smo se sastali sa njima. Ova ekipa im je bila gora od one iz 2019 godine iako su zavrsili na visem mestu. Videlo se odmah na pipremnim utakmicama da ovi mogu da vide medalju samo u snu, ja sam tada pisao ovde da su truba od ekipe . Imali su srece sto su izvukli italijane u cetvrtfinalu pa su se eto ni krivi ni duzni nasli u polufinalu. Edited September 12, 2023 by Micko8
kralj Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Ne bih se složio. Po meni je ova ekipa prilično dobro koncipirana, ali jbg, kad ovako defanzivno potentna ekipa primi 200 poena od Nemačke, mislim da se 'kako to' misterija sama otkriva. 1
Micko8 Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 (edited) Dzaba imena kada su truba sa kraterom u ruketu. Njih su i muceni crnogorci namucili u grupi. Edited September 12, 2023 by Micko8
Recommended Posts