Djuro Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 19 minutes ago, Mos said: Namerno stavio ovde da ne trigerujem kojota i Casha, kad ono Filozof you can run but you can’t hide
Кристофер Лумумбо Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 2 hours ago, Venom said: Ako su emocije i volimo Jokića, onda ga volimo i kad kaže da jedne godine može, a druge ne može da igra. I kad pobedi i kad izgubi. Ali nije tako - kad neko naš pobedi onda je car i legenda, kad izgubi onda je balvan i za fabriku tutkala. Ne moraš da gledaš dalje od ovog foruma, a to je još i dobro kako izgleda tzv. tribina. Emocije u sportu znače da je neko srećan ili tužan zbog pobede ili poraza, a ne da nekog čas diže u nebesa, čas mu jebe majku. To je lečenje kompleksa. Apsolutno, ja ga ne volim i kad gubi i kad pobedjuje i kad igra i kad ne igra. Ljubu nisam slusao, previse ga gotivim da bi kliknuo play. 2 1
Moonwalker Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 (edited) Poslednja polurecenica, fraza, u poslednjoj recenici, jedan od korena svih nash nevolja, individualnih i grupnih, potpuno nezavisno od kosarke, sporta bilo cega. Edited July 28, 2023 by Moonwalker 1
J.R. Cash Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 3 hours ago, Mos said: Namerno stavio ovde da ne trigerujem kojota i Casha, kad ono Filozof Nisam se nasao prozvanim Nikad nisam navijao za Jokica van reprezentacije, a medijsko bombardovanje njegovim tripl dablovima, rekordima, sta je radio Amerima i oni njemu mi sigurno vise ide na jetru nego Zivkovu. Moze Ljuba i bolje od ovoga. 2
Popular Post Svarog Posted July 30, 2023 Popular Post Posted July 30, 2023 Jokić najavio da Amy Del Duomo neće nastupati na završnoj trci sezone jer želi da prisustvuje ždrebljenju jedne od svojih kobila. 1 17
reg Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 3 hours ago, Mos said: Moguće, ja sam mislio da je konj I jedno i drugo, štala je dobila ime po konju (koji je valjda sad prestar za trke). 1
Djuro Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 14 hours ago, Svarog said: Jokić najavio da Amy Del Duomo neće nastupati na završnoj trci sezone jer želi da prisustvuje ždrebljenju jedne od svojih kobila. ovaaaj, Amy je cura
omiljeni Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Amy je bila aktuelna kad su Jokare napravile pičvajz u Subaji pa im savez suspendovao klub 6 meseci to je bilo 2021, sećam se jer se desilo par dana pred otvaranje Igara u Tokiju lol
Djuro Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Jos uvek je aktuelna. I proslog vikenda je pobedila u Subotici, vrlo lako.
Recommended Posts