Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

koliko li tek njemu prija sto ga maltene niko ne poznaje

nisam imao predstavu da jug italije ima razvijen konjicki sport

Posted
2 minutes ago, pbg12345 said:

nisam imao predstavu da jug italije ima razvijen konjicki sport

trka kao trka, nešto ne verujem da je razvijeno kao u centralnoj/severnoj evropi

druga stvar mi pala na pamet, bez obzira na ludački ugovor, kako će on da sprca tu lovu to je čudo jedno

kao mali sam jahao a sad volim da gledam reel-ove na tu temu(pre svega dresura i prepone) i ne verujem da postoji hobi koji je u stanju da sprži veću količinu love u jedinici vremena, možda brodovi. bio sam jednom u veroni na nekim endurance konjičkim trkama, taj svet se ni na televiziji ne viđa(onaj glibavi arapin što ga je vučić vukljao po marakani & co.)

nek je on nama živ i zdrav

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ne verujem da postoji hobi koji je u stanju da sprži veću količinu love u jedinici vremena

Trkacki automobili.

Ima ona izreka kako najlakse postati milioner - prvo postani milijarder pa ulozi pare u auto-trkanje...

Posted

To je Ričard Brenson rekao za aviokompaniju. Sad ne znam da li je on ukrao to ili je čisto njegova umotvorina. 

Posted

Ne mora biznis, kapiram da su brodovi i avioni za puko posedovanje usisivač para, uostalom kao što kaže stara kineska poslovica:

"If it floats, flies or fucks, it's cheaper to rent".

• Haha 2
Posted

No description available.

kontam da se osjećao u fazonu "jbt, ovdje bih se mogao i preseliti"

• Haha 7
Posted

Prvo videh sliku pa sam pomislio da je krao u nekom marketu.

• Haha 6
Posted

Trazio je posle od tog radnika da sedne za viljuskar da se malo provoza, sto mu je ovaj s ushicenjem dao.

• Haha 1
Posted

A Srbin lepo viljuškarom - boc!

Posted

Najače je što ga ćale zove debeli

• Haha 2
Posted

Samo da kazem jedan utisak sa mog posla: u zadnjih 10tak dana sam cuo gomilu americkih kolega kako pricaju o Jokicu i hvale ga. 

• +1 3
Posted

Bio sam prije tri nedelje u Verdon (kao Tara), voda je ledena. Stavis ruku, zgrci se. A ovaj skace kao da je jadransko moze.  

Posted
On 13. 7. 2023. at 14:24, borris_ said:

Bio sam prije tri nedelje u Verdon (kao Tara), voda je ledena. Stavis ruku, zgrci se. A ovaj skace kao da je jadransko moze.  

Jeste hladna Drina, ali nije preterano. Ja sam u srijedu skakao u istu kod Bajine Baste jedno 6-7 kilometara ispod brane.