ToniAdams Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 1 hour ago, Milošica said: https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3698308-prve-fotografije-nikole-jokica-u-srbiji-sleteo-sa-ognjenom-i-natalijom-pa-odmah-krenuo-u-sombor Džoni Brabus ok je ovo, opravdano sam strahovao da će pokloniti prsten vučiću
Milošica Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 Just now, ToniAdams said: ok je ovo, opravdano sam strahovao da će pokloniti prsten vučiću Polako 2
Jimmy Kowalski Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Mrzi me da listam da li je vec kacen TMac, uglavnom osim sto hejluje debelog, daje potpuno jednostavno objasnjenje sto nije popularniji u Americi..
levi Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 beautiful game, fun to watch, exciting, super creative, ili što bi se reklo na ppp nije atraktivan 2
Micko8 Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Megrejdi ga je hvalio jos pre 3,4 sezone. On je od pocetka cenio Joicvevu igru.
Popular Post Jimmy Kowalski Posted June 26, 2023 Popular Post Posted June 26, 2023 Dejan Milojević objasnio je i kako se kreira loša slika o Jokiću. „Evo da kažem šta me nervira strašno. Naši ovde novinari izvuku neku izjavu od jednog od deset koji kaže nešto loše o Jokiću i ovde se kreira slika kao da on tamo nije dovoljno poštovan. Ja vam tvrdim, kao čovek koji je tamo, da njega svi izuzetno poštuju, da ga igrači obožavaju, pričam bar, evo, iskustvo moje… Svi o njemu misle sve najbolje i da je zasluženo sve ovo što mu se dešava. Tako da, poruka novinarima: ‘Ne kreirajte lažnu sliku o Nikoli i ignorišite’. Jer postoje mnogi ljudi koji će kažu nešto loše da bi bili u centru pažnje, da jednostavno skrenu pažnju na sebe i naravno da će na devet dobrih komentara o Nikoli, neko da kaže nešto loše, da bi jednostavno mi pričali o njemu i on bio u centru pažnje“. 13
Amos Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Ništa od druženja sa predsednikom sad kad mu je najteže?
Lancia Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 18 minutes ago, Mos said: Ništa od druženja sa predsednikom sad kad mu je najteže? Nije dovoljno sto mu je uz Djokovica isposlovao EXPO, nezahvalnice?¿ Spanci kazu da je koriscenje njihovih imena bilo presudno.
copkillah Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Ne bih bio iznenađen da su im potezali imena a da oni i ne znaju. 1 1
Amos Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 14 minutes ago, Lancia said: Nije dovoljno sto mu je uz Djokovica isposlovao EXPO, nezahvalnice?¿ Spanci kazu da je koriscenje njihovih imena bilo presudno. Nesam znao, a i to je za 4 godine tek. Lako je davati podrške iz daleke Amerike, sad se pokaži kad si tu ako si junak!
kralj Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Đoković fondacija je i u Dubaiju učestvovala. Jokić verovatno ne zna ni šta je to, ali loži se on na patriotizam, ne sumnjam da je klimnuo glavom ako mu je neko u tri rečenice sročio sve kako treba. Al Španci ko Španci, samo kukaju.
Recommended Posts