Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted
17 hours ago, Micko8 said:

https://vox92.net/forum/uploads/monthly_2021_06/image.png.01fc31fcc47c8cff97363a942811dadc.png

A Srbin koji se budio u 03h neverue™ :lolol:

• Haha 2
Posted

ne zelim mu da se povredi niti da ga zgaze na pescakom niti ga zovem izdajnikom srbije, ali odigro je odlicnu sezonu i pomalo me pogadjaju ovi napadi na njega i gobera. okej, gober nije najraznovrsniji defanzivac na svetu, ali da li je on kriv sto regularna sezone nema veze s plejofom? nemojte kriviti igrace i glasace vec ligu zbog toga. da, da se igra ozbiljna kosarka u regularnoj sezoni igraci goberovog ili jokicevog kalibra nikad ne bi videli te nagrade ali nemojte njih sprdati zbog toga.

Posted

Pa dobro, nije Jokic toliko slab u plej of-u ali nije ni MVP kalibar . On mi je u kategoriji ne smrdi i ne mirise, jednu dve serije odigra odlicno a onda se usere u gace   od Howarda ,Aytona itd , kao sto rekoh njemu ne odgovaraju, gabaritniji, jaci i atletski mocniji  centri , koji umeju i da odigraju nesto. On protiv njih igra kao klasicni bezmozgas, pokusava na silu na snagu  ali ne moze, posto je fizcki i atletski inferiorniji igrac  od njih , umesto da koristi mozak i finesu u igru , on sebe odmah uvede u kontra ritam protiv takvih igraca. Jebes taj tripl dabl protiv Finiksa, gde su ganjali rezultat ceo mec i bili u dvocifrenom zaostatku a Jokicev procenat suta je  na toj utakmici bio 44%, direktno ih je on kostao poraza, a to je noc kada je primio mvp trofej.

Posted

pa to, jokicevi proseci u plejofu su strava, al u jednoj seriji je superstar a u sledecoj je 3-4 najbolji igrac u seriji i tako.

Posted

Slazem se,  ali eto ima jos fore  da se popravi , pred njim je 6,7 sezona vrhunske kosarke.

Posted

Kakva rasprava! :jerry:
Dajte još.

Posted (edited)

to su cinjenice. u ovom i proslogodisnjem plejofu denver je odigro 5 serija, u 3 (juta, lejkersi i finiks) jokic nije bio u top 2 igraca na terenu. sad da li je zato sto je centrima tesko jer ih biju il zbog ovoga ili onoga, tako je.

Edited by fancy claps
Posted

Čitanje micko8-ovih postova pričinjava fizičku bol. 

Posted

@Mil@n Ja ne znam koji vam je i zašto se patite s trolom uopšte?

Screenshot-2021-06-24-at-15-18-16-Najvre

Posted (edited)

Hajde ne trolujte vise   , nije Micko tema nego  najvredniji dzokej Srbije.

Edited by Micko8