5 hours ago5 hr Ja bih legit stavio Stefa ispred Kobija, i to je brdo na kom sam spreman dumrem. Mozes je 21. i deluje prenisko, menjao bih ga za KGa za kog ne znam sta trazi u top20.
5 hours ago5 hr 1 minute ago, goofs said:Ja bih legit stavio Stefa ispred Kobija, i to je brdo na kom sam spreman dumrem. Mozes je 21. i deluje prenisko, menjao bih ga za KGa za kog ne znam sta trazi u top20.Stef i jeste mesto ispred Kobija na Bličerovoj listi?
5 hours ago5 hr Da li se negde glasa za najboljeg trenera u istoriji lige?Baš bih voleo da vidim koga bi pre izabrali, Fila Jacksona ili Reda Auerbacha? Greg Popovich, Pat Riley?
5 hours ago5 hr 2 minutes ago, Amos said:Stef i jeste mesto ispred Kobija na Bličerovoj listi?Pa jeste, nego nenad gore rece da mu to nije dobar redosled
4 hours ago4 hr Kada bi bivsi i sadasnji igraci pravili listu, KG bi upao u top20. Takodje, da je kriterijum koga su se igraci najvise plasili, Kobe bi verovatno upao u top5.
4 hours ago4 hr Author 1 hour ago, Hele said:Nikad nisam prošao pored klinaca koji igraju basket i da neki klinac šutira i viče: Lebron Džejms!ako se ovako gleda, goat je kevin panter
4 hours ago4 hr 27 minutes ago, 1n54jd3r said:Kada bi bivsi i sadasnji igraci pravili listu, KG bi upao u top20. Takodje, da je kriterijum koga su se igraci najvise plasili, Kobe bi verovatno upao u top5.Meni je KG ispred Jokića lol.
3 hours ago3 hr Jokic ima realne sanse da uzme jos jedan prsten, MVP i FMVP. Plus ako narednih 4-5 sezona bude all star, i nastavi da ima makar 20ppg, 10rb i 5as, on upada u top12 a mozda cak i u top 10.
3 hours ago3 hr Ma ne mora da uzme ništa više, kako je KG bolji igrač od njega. A ja još volim Garneta.
3 hours ago3 hr Sad vidim da ovo gore što sam napisao može da se čita i kao da mi je bolji KG od radikala, u stvari sam hteo da kažem kakonje to smešno u listi. Idi spavaj Amose Edited 3 hours ago3 hr by Amos
3 hours ago3 hr A di će Lukica na kraju trenutno je 57.Best case top 20worst case da ispadne iz 100 jer će ljudi zaboraviti koliko je bio mlad i lud
3 hours ago3 hr 9 minutes ago, Amos said:Ma ne mora da uzme ništa više, kako je KG bolji igrač od njega. A ja još volim Garneta.Ma nisam ni komentarisao to. Naravno da je vec sad bolji. Nego dajem projekciju gde Jokic moze da zavrsi all things said and done.
2 hours ago2 hr Lista je da se maltene niko ne uvredi i da se svako ispoštuje i stavi tamo kako se percepira i on sam i njegovo vreme. Ne znam kako eminentni autori bleacher reporta ocenjuju Russella ili Wilta, kad ih nikad nisu gledali, ali mogu da im ocene reputacijuž zato u suštini dominiraju osamdesete i devedesete, plus par starijih ili novijih era.Rekao bih jedino da mislim da je KD više skliznuo poslednjih godina i da je iza Jokare. KG je bio MVP i mnogo bolji defanzivac od Jokića, ali je postalo očigledno u Bostonu da je bio bolno limitiran ofanzivno i osim fizikalija i šuta i nije imao neka Bog zna kakva rešenja u napadu. I on je imao očajne timove u Minesoti, ali je ušao u plej of jednom za sve vreme tamo. Jokić je igrao plej of kad mu je Austin Rivers bio treća opcija.
51 minutes ago51 min Nije bas jednom ali da je precenjen igrac jeste, Nowitzki je bio bolji igrac od njega.