Jump to content

Najvredniji igrač

Featured Replies

Jel ste čitali Hamsuna?

• Replies 3.5k
  • Views 201.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

23 minutes ago, Mil@n said:

Na kraj pameti mi nije da branim debelog za bilo šta. Divim mu se kao košarkašu i to je sve.

Ali nešto se iskenjavati po njemu a pratiti kk Partizan npr ili KK Crvena Zvezda ili bilo koji drugi sportski subjekat koj ima veze sa SNS (čitaj SVI kod nas) je licemerje.

FK Crvena Zvezda bukvalno ne pratim zbog Terzića i Vučića i lopova u njemu, neću uopšte da napišem šta mislim o tim ljudima pogotovu onima koji idu na stadion i daju im pare dok ovi sakate klub i izvlače milione. Mislim da nisam odgledao 2 utakmice lige šampiona, pre 10 godina bi ubio za to samo da uđemo.

Repku fudbalsku da ne spominjem koliko me boli patka, navijam za protivnike.

KK Czv ispratim zbog kvalietnog basketa ali nema tu više nekih dubljih emocija kao kada je sport koliko toliko imao smisla u ovoj zemlji pre SNS upliva i bez obzira što je sport uvek imao primese politike u sebi.

Pa ne pratim sport u Srbiji više, niti blizance.

Još manje pratim debelog sns konjušara.

Jel imam sad neki kredibilitet za svoju izjavu? rolleyes

10 minutes ago, Filozof manijak said:

Još manje pratim debelog sns konjušara.

Isprati malo, čovek ubija.

image.png

Edited by spaceploitator

8 hours ago, Mil@n said:

Isprati malo, čovek ubija.

Al bukvalno ph34r

image_2024-11-11_201817701-1068x712.jpg

Ja ne znam kakava je Jokic osoba privatno niti me to uopste i zanima. To sto se slika sa politicarima kriminalcima i dobija svakakve povlastice na lokalu ,to nije nikakva novina kod sportista. To se desava i u Americi, slikaju se kosarkasi sa ratnim zlocincima u beloj kuci, dobijaju razne povalastice u gradovima u kojim zive itd. Mene samo zanima njegov rad na kosarkaskom terenu i ja ga ovde sasvim posteno i hvalim i kritikujem. To sto ga drugi dozivljavaju kao boga pa im je dobar i kada ga u napadu zaustavi bek suter, to je njihov problemrolleyes

11 hours ago, napadaj said:

Smaraš više od Zlog i Micka.

Eh sad...