Jump to content

Najvredniji igrač

Featured Replies

Nismo tada znali da ce Bogi da porobi

• Replies 3.5k
  • Views 205.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

Najzasluzniji igrac za eliminaciju od Oklahome je naravno bio Jokic. Na najvaznijoj utakmicu u seriji , onoj cetvrtoj je bio najgori igrac u obe ekipe. Tu su mogli u najmanju ruku da ozbezbede sedmu utakmicu na domacem terenu. Znaci samo da je sutirao 50% iz igre na tom mecu , na svom terenu sigurno bi prosli u finale zapadne konferencije. I veceras je bio jedan od losijih igraca. Igraca od 211 cm i 120 kilograma koga neki smatraju najboljim kosarkasem danasnjice cuva bek koji je vec ocelavio. Umesto da ga svaki put unese u kos kada primi lopt on salje neke pasove saigracima ili mu ovaj iscacaka loptu. Hologram i Harntestajn su imali petnaestak zakucavanja preko njegove glave. Umesto da pazi na igraca kojeg cuva on ide na neka lenja,polu izlazenja na beka koji prodire i tako se naprimase davedesetak laganih koseva. U citavom plej ofu je imao tri utakmice na kojima je pravio razliku. Milism da je to za "najboljeg" igraca danasnjice bio dosta slab ucinak. Sve u svemu troimeni kanadjanin ga je debelo nadigrao i potvrdio da je MVP ove sezone. Ova ekipa Denvera je zavrsila ulogu neke vazne ekipe u NBA ligi. Ovo im je bila poslednja sansa i to dosta povoljna. Jokic je poprilicno provaljen kao igrac, njegova nesnalazljivoist kada protivnik stavi beka ili krilo da ga cuva je veoma uocljiva. To je vec bilo nagovesteno pre dve sezone kada su Lejkersi stavljali Hacimuru na njega. Ostali timovi su uspesno iskopirali tu staretegiju. Ocekujem veliki pad u Jokicevoj produkciji u narednim sezonama. On jeste u svom prajmu tj. u najboljim igrackim godinama ali u ovom plejofu je to delovalo kao da je Hakim iz 1997 godine, ok igrac ali koji ne pravi veliku razliku na terenu.

Edited by Micko8

4 minutes ago, Micko8 said:

Najzasluzniji igrac za eliminaciju od Oklahome je naravno bio Jokic. Na najvaznijoj utakmicu u seriji , onoj cetvrtoj je bio najgori igrac u obe ekipe. Tu su mogli u najmanju ruku da ozbezbede sedmu utakmicu na domacem terenu. Znaci samo da je sutirao 50% iz igre na tom mecu , na svom terenu sigurno bi prosli u finale zapadne konferencije. I veceras je bio jedan od losijih igraca. Igraca od 211 cm i 120 kilograma koga neki smatraju najboljim kosarkasem danasnjice cuva bek koji je vec ocelavio. Umesto da ga svaki put unese u kos kada primi lopt on salje neke pasove saigracima ili mu ovaj iscacaka loptu. Hologram i Harntestajn su imali petnaestak zakucavanja preko njegove glave. Umesto da pazi na igraca kojeg cuva on ide na neka lenja,polu izlazenja na beka koji prodire i tako se naprimase davedesetak laganih koseva. U citavom plej ofu je imao tri utakmice na kojima je pravio razliku. Milism da je to za "najboljeg" igraca danasnjice bio dosta slab ucinak.

nesreco, edituj tu sedmu utakmicu na domacem terenu lolol

Nema vze imali bi dve prilike da zavrse seroiju, jednu na strani jednu kod kuce.

Ako je nešto dobro posle ovog poraza nećemo morati više da čitamo Micka i zlog na temu Jokare.

Sad moze konacno da se vrati reklamiranju kockarnica, kradji drzavne imovine i podrzavanju vucica wub

Smaraš više od Zlog i Micka.

8 hours ago, banecare1 said:

nesreco, edituj tu sedmu utakmicu na domacem terenu lolol

Mogli su da igraju tekmu za prolaz dalje kod kuće, da su dobili četvrtu, poenta mu stoji, kao i da je tu tekmu Jokić odigrao loše (a nije imao Fostera). Meni isto posle te četvrte nije izgledalo kao da Denver može da prodje.

Coveku je jedini ljudski kvalitet sto zna da pika basket, al posto volimo da se kitimo tudjim uspesima zaboravicemo da je clan SNS mafije koji pisa po ljudima u ovoj zemlji.

5 minutes ago, Shan Jan said:

Coveku je jedini ljudski kvalitet sto zna da pika basket, al posto volimo da se kitimo tudjim uspesima zaboravicemo da je clan SNS mafije koji pisa po ljudima u ovoj zemlji.

Sigurno si prestao da pratiš svaki sport i da navijaš za sve svoje timove koji imaju veze sa SNS?

Just now, Mil@n said:

Sigurno si prestao da pratiš svaki sport i da navijaš za sve svoje timove koji imaju veze sa SNS?

Pa kako koji. Tim je skup ljudi i tu svega ima. Za repku npr. navijam uprkos debelom. A on je SNS govno 1/1. Kao kada bi sada vucic krenuo da lupa banane za repku pa da navijam za njega. Mada mislim da mnogi ne bi imali problem, samo da se osvoji zlato.

2 minutes ago, Shan Jan said:

Pa kako koji.

Say no more.

17 minutes ago, Mil@n said:

Say no more.

nema veze što je govno, bitno je da naše govno rolleyes

9 minutes ago, Filozof manijak said:

nema veze što je govno, bitno je da naše govno rolleyes

Na kraj pameti mi nije da branim debelog za bilo šta. Divim mu se kao košarkašu i to je sve.

Ali nešto se iskenjavati po njemu a pratiti kk Partizan npr ili KK Crvena Zvezda ili bilo koji drugi sportski subjekat koj ima veze sa SNS (čitaj SVI kod nas) je licemerje.

FK Crvena Zvezda bukvalno ne pratim zbog Terzića i Vučića i lopova u njemu, neću uopšte da napišem šta mislim o tim ljudima pogotovu onima koji idu na stadion i daju im pare dok ovi sakate klub i izvlače milione. Mislim da nisam odgledao 2 utakmice lige šampiona, pre 10 godina bi ubio za to samo da uđemo.

Repku fudbalsku da ne spominjem koliko me boli patka, navijam za protivnike.

KK Czv ispratim zbog kvalietnog basketa ali nema tu više nekih dubljih emocija kao kada je sport koliko toliko imao smisla u ovoj zemlji pre SNS upliva i bez obzira što je sport uvek imao primese politike u sebi.

Pa dobro, sustinski se slazemo. I ja ne pratim zbog mafije FK Partizna. KK kako kad, kad mi se ogadi previse prestanem, onda opet krenem... svako ima pravo da mrzi koga hoce heart