Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ne bi Ben Valas bio neupotrebljiv. Ove rasprave su nemoguće samo zbog brutalnog preterivanja. Nijedan igrač ne bi izgledao isto u dve različite ere.

Danas je upotrebljiv Mič Robinson, a Ben je da izvini Uini, em značajno bolji od njega, em bi danas bio još bolji nego što je bio tada.

• +1 1
Posted
9 hours ago, Milošica said:

Na znatno veći broj uzetih šuteva. Dakle - neko stručan je shvatio da je to funkcionalno, sigurno ne ja.

Sasvim logicno, ovi stari da su sutirali vise pao bi im procenat. Jer tako kaze jedan Milosica.

Dosao sam ovde da ne volim Jokica a vidite gde smo otisli...

Posted
9 hours ago, Venom said:

Argumentovana sahrana nostalgičara. Direktno poređenje utakmice od pre 30 godina i danas. Kao dva različita sporta, u jednoj svi stoje i gledaju u drugoj moraju da rade kao konji da dobiju dobar šut i uspeva im jer su prosto bolji nego što su bili. I potpuno je u pravu za ovo da se nostalgičari uglavnom sećaju highlightsa ili bitnih utakmica i to onda porede sa nekom bezveznom utakmicom danas. To sam napisao negde i sam.

Upravo iste stvari rade i ovi sto uzdizu u nebo danasnju igru, izvlace bezveznu utakmicu od pre i onda neke nazovi kompleksne akcije danas. 

Uostalom, i ovde svi projektuju, evo ja dam precizne podatke koji je procenat suta za 3 u ligi u zadnjih 30 godina (skoro uvek 35-36%, nekad malo manje ili vise) a lik mi napise da je to na veci broj suteva danas sto automatski znaci da su oni taj sut navezbali a ovi ranije bi se valjda raspali da su cesce sutirali za 3... jer eto tako.

Ono sto se vidi golim okom je ta neka opsta kurcobolja, lepse je bilo gledati kad su se timovi i igraci mrzeli (bar na terenu, ako ne van njega) nego ove danasnje moderne fensere sto prangijaju spolja. A opet gledam iz navike + navijam da Memfis osvoji a Denver izduva sto ranije. 

Posted (edited)

Ben Wallace bi bio mozda kao Kevon Looney u danasnjoj NBA ligi. Samo sto je i taj Looney talentovaniji igrac u igri sa loptom u rukama od Wallace-a, Wallace je  cesto promasivao obruc prilikom izvodjena slobodnih bacanja:rolleyes:

Edited by Micko8
Posted
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_0492.thumb.jpeg.760970b36aa7d59123a97e7cc23ca3fc.jpeg

judge bro do you know who am i

Jel opet Srbin pobjedio zapadne zlotvore?

Posted (edited)
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Dupli

Edited by MiddleClass
Posted

jokara nije mogao da digne pare sa bankomata(za kauciju)

• +1 1
Posted

Dokle više ti kazamati

• Vojvodo,serdare 1
Posted

No, vratimo se ipak temi

• +1 1
Posted
48 minutes ago, MiddleClass said:

Jel opet Srbin pobjedio zapadne zlotvore?

Kakav je ovo mamut jebeni, kao Rokstedi i Bibop from TMNT.

Posted
6 minutes ago, 1n54jd3r said:

No, vratimo se ipak temi

IMG_3783.gif.599d787db3d5c696b45411920c2eb652.gif

• -1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Najbolji igrac lige, ubedljivo

Posted

Lako je protiv Portlanda, ajde junače protiv Klivlenda tako.

Posted

i arenas lego na rudu

• +1 1
Posted (edited)

Slucajno naletih na ovog retarda, valjda je igrao NBA kosarku 70 ih godina kazu bio i pet puta all star. Ladno crni rasista rece da Jokic 70 ih godina ne bi mogao da udje ni u rotaciju nekog NBA kluba:ph34r: Jos ga poredi sa nekim belcem koji je igrao tada i kako ga opisuje , moze se reci da retard nikada nije ni gledao Jokica kako igra, posto po opisu Jokic igra totalno drugacije. Hej u ligi gde su igrali elektricari i vodoinstalateri. Bas se zakacio na igraca ciji nacin igre i vestina moze da se prenese u svaki istorijski period. A znam i zasto se nakacio:fantom:

Edited by Micko8