nahbar Posted January 19 Posted January 19 Jedini igrac koji ima titule u NBA, EL i razvojnoj ligi je Ognjen Kuzmic
Micko8 Posted Wednesday at 17:19 Posted Wednesday at 17:19 Koa da je to neka tajna da ima dobar sut sa poludistance, ali nije na nivou Nenada Krstica
goofs Posted Thursday at 11:43 Posted Thursday at 11:43 imo, Denver mora da bude na drugom mestu zapada da bi debeli uzeo MVP. ima istorijsku sezonu, istina, no ako i on i SGA nastave ovako do kraja, i ne bude nekih povreda i odstustva (pu-pu), mislim da kanada uzima, narativ kod americkih novinara i glasaca je uvek bio jak faktor
spaceploitator Posted Friday at 21:14 Posted Friday at 21:14 On 22. 1. 2025. at 18:19, Micko8 said: Koa da je to neka tajna da ima dobar sut sa poludistance, ali nije na nivou Nenada Krstica uzmi nekad i procitaj sa razumevanjem. ovo je statistika za sve skok-suteve, odakle god da su sutnuti. prilicno je suludo da je debeli odjednom i u tome najbolji u ligi, a bio je vec najbolji dodavac i medju najboljim skakacima i kradljivcima
Hele Posted Friday at 22:46 Posted Friday at 22:46 Jednom rukom, lagano... Ovo tako lako izgleda da se onda ne ceni dovoljno. Dovoljno je izaci na kosarkaski teren i probati. Da ne ispadne da umanjujem veliku Kecmanovu trojku, tu je stvar i momenta i vaznosti i lokacije... ali Dusanov sam sut kao sut, kad izadjem na teren, ubacim takav sut posle par pokusaja, nekad i iz prve. Ovo Jokicevo iz te daljine sa jednom rukom... ne znam, mozda bi me posle par sati usralo da pogodim jednom... mozda.
Hele Posted Friday at 22:47 Posted Friday at 22:47 1 minute ago, cedo said: ima jos zapisavanja ovo mora da je jagodinska knez mihajlova Krenuo sam da editujem moj post jer je tvoj iskocio nakon sto sam postavio moj i mislio sam da sam omasio temu 🤣 1
goofs Posted Friday at 23:33 Posted Friday at 23:33 Gotivno je što debeli uzima ove lude šuteve i pored toga drži trojku na 45%. Većina ostalih su vulve koje kobajagi slučajno zakasne pola sekunde da izbace loptu 4
Micko8 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Vratio se Petar Bjelica na teren posle duzeg odsustva, vidim i izrastao je koji cm Nesto najblize Jokicu u nasim mladjim kategorijama, falio je prosle godine na kadetskom EP iako je bio godinu dana mladji od vecine igrac.. Edited 12 hours ago by Micko8
Recommended Posts