Jump to content

Najvredniji igrač

Featured Replies

Jedini igrac koji ima titule u NBA, EL i razvojnoj ligi je Ognjen Kuzmic

Plus tesko povredio tri osoba i nije zavrsio u tvorza.

Ekpe Judo, Zelimir i ko je treci? :fantom:

:twak:

Koa da je to neka tajna da ima dobar sut sa poludistance, ali nije na nivou Nenada Krstica:fantom:

imo, Denver mora da bude na drugom mestu zapada da bi debeli uzeo MVP. 

ima istorijsku sezonu, istina, no ako i on i SGA nastave ovako do kraja, i ne bude nekih povreda i odstustva (pu-pu), mislim da kanada uzima, narativ kod americkih novinara i glasaca je uvek bio jak faktor

On 22. 1. 2025. at 18:19, Micko8 said:

Koa da je to neka tajna da ima dobar sut sa poludistance, ali nije na nivou Nenada Krstica:fantom:

uzmi nekad i procitaj sa razumevanjem. ovo je statistika za sve skok-suteve, odakle god da su sutnuti. prilicno je suludo da je debeli odjednom i u tome najbolji u ligi, a bio je vec najbolji dodavac i medju najboljim skakacima i kradljivcima

all the way from sombor

...

Edited by cedo

Jednom rukom, lagano...

Ovo tako lako izgleda da se onda ne ceni dovoljno.

Dovoljno je izaci na kosarkaski teren i probati.

Da ne ispadne da umanjujem veliku Kecmanovu trojku, tu je stvar i momenta i vaznosti i lokacije... ali Dusanov sam sut kao sut, kad izadjem na teren, ubacim takav sut posle par pokusaja, nekad i iz prve.

Ovo Jokicevo iz te daljine sa jednom rukom... ne znam, mozda bi me posle par sati usralo da pogodim jednom... mozda.

Čeda i definitivno prso

1 minute ago, cedo said:

ima jos zapisavanja

ovo mora da je jagodinska knez mihajlova

Krenuo sam da editujem moj post jer je tvoj iskocio nakon sto sam postavio moj i mislio sam da sam omasio temu 🤣

Gotivno je što debeli uzima ove lude šuteve i pored toga drži trojku na 45%. Većina ostalih su vulve koje kobajagi slučajno zakasne pola sekunde da izbace loptu

najvredniji od najvrednijih :lalab:

Vratio se Petar Bjelica na teren posle duzeg odsustva, vidim i izrastao je koji cm:thumbup: Nesto najblize Jokicu u nasim mladjim kategorijama, falio je prosle godine na kadetskom EP iako je bio godinu dana mladji od vecine igrac..

Edited by Micko8