Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Ivo Petović said:

Ma kakav Kavaj, ni blizu...čovek je jedan od glavnih uzroka današnjih problema u NBA.

kog problema

btw bill russell je najprecenjeniji igrac u istoriji. tu negde su kobe i wilt. durant > curry takodje. a jokic ce na kraju biti u top10.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, 189- said:

kog problema

btw bill russell je najprecenjeniji igrac u istoriji. tu negde su kobe i wilt. durant > curry takodje. a jokic ce na kraju biti u top10.

Problema da igrači odredjuju koje će utakmice da igraju i da ih generalno boli stojko za tim u kojem igraju.

Jeste Rasel precenjen u smislu čistog kvaliteta, a li stvari se moraju posmatrati u kontekstu vremena. A Rasel je bio nestvaran atletski frik za svoje vreme.

• +1 1
Posted

Bil Rasel je glavni razlog što Vilt nije prvi na ovoj listi

Posted

Meni su nekako Majk, Bron, Karim, Leri i Medžik zacementirani u TOP 5.

• +1 1
Posted
1 minute ago, goofs said:

Bil Rasel je glavni razlog što Vilt nije prvi na ovoj listi

• +1 1
Posted (edited)

Brate, naseg igraca smatraju za 16. najboljeg u istoriji, a nema ni 30 godina. 

Da mi je neko pricao...

Edited by Hele
Posted

Ako se zamene Hakim i Kobi, prvih 11 je ok. 

To su 11 najboljih, ostalo je stvar ukusa.

Malo su mi Majkan i Havlicek diskutabilni, mozda je malo rasizam radio 😁

A nije ni nas Jokara vec bas za 16.mesto 😁

Barkli je definitivno za 25, mozda i za visu poziciju.

Posted
34 minutes ago, Ivo Petović said:

Problema da igrači odredjuju koje će utakmice da igraju i da ih generalno boli stojko za tim u kojem igraju.

Jeste Rasel precenjen u smislu čistog kvaliteta, a li stvari se moraju posmatrati u kontekstu vremena. A Rasel je bio nestvaran atletski frik za svoje vreme.

pa covek je jednostavno povredjen. ne znam zasto je to tesko shvatiti. i on i embiid i zion...

Posted (edited)

Nije povredjen odbio da igra u SA i hteo da igra samo u LA, posle titule, i isključivo tražio samo Pola Džordža kao saigrača i generalno ga boli kurac da igra...tj igra kad on poželi.

U tome i jeste problem - zašto bi fanove boleo stojko za NBA, ako same igrače boli stojko. Leonard neće da igra. Harden neće da igra i ucenjuje svaki tim gde je bio, Batler već treći put u problemu sa timom i tako dalje i tako dalje...Zašto bi se Pera Perić onda ložio na utakmicu, ako ove razmažene balavurde koji zaradjuju stotine milona (zahvaljujući Perama Perićima koji se lože)  boli ona stvar.

btw, Kevin Mekhejl je igrao celo finale 1987.g. sa polomljenim stopalom. Mislim da danas ne postoji igrač koji bi to uradio...

Edited by Ivo Petović
  • +1 2
Posted

i spursi su tu zajebali u prici oko povrede. na kraju se ispostavilo da je leonard bio u pravu oko svoje povrede i o tome da neveruje lekarima spursa. naravno, nacin na koji je to uradio nije bio idealan.

a ovo da ne zele igrati jednostavno nije istina. igrali bi oni da ih ne sprecavaju povrede.

ove vanterenske aktivnosti su nesto drugo. leonard je samo sa spursima imao problem, sto je bilo pre 7-8 godina sada. hardenu je morey problem a butler u drugom timu pravi probleme a ne trecem :fantom:.

Posted
On 3. 1. 2025. at 19:30, Mil@n said:

Treći poenter. Drugi skakač. Drugi asistent.

A kao šlag na tortu čovek postao najbolji trojkaš lige sa skoro 50% na uzorku od 30 utakmica. Jebeno nadrealno.

Dosta ludo je i 5. mesto po ukradenim loptama. 

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
On 14. 1. 2025. at 23:05, goofs said:

Na subreditu r/NBATalk je u proteklih mesec dana održan izbor za 25 najvećih igrača u istorji NBA lige.

Staviti Mikana, a ne Berija, staviti Havličeka, a izostaviti Stoktona ili Ajzeu, smejurija.

Btw, Kavaji je kriminalno potcenjen zbog slabog starta u ligi i povreda, jel' ga neko uopšte gledao, ili je basketball reference jedini kriterijum? Takođe, i potpuno neironično, na mojoj listi umesto Kobija, najprecenjenijeg igrača ikad, bi mesto uvek zauzeo Manu.

• Haha 1
Posted

Najbolji ikad je Karmelo Entoni.