Zli Gli Posted January 3 Posted January 3 Brojke koje pravi su trenutno dovoljne za skor 19-13, sto je ispod projekcije pre pocetka sezone, dok taj Shai ima brojke koje su timu donele skor 28-5 a to je sigurno iznad ocekivanja. Ako se samo sabiraju brojke, onda je i Vestbruk ostecen za jos one 2-3 sezone u kojima je imao tripl dabl prosek u sezoni, jedini u novijoj istoriji lige, cudo nevidjeno, ovo ono.
kralj Posted January 3 Posted January 3 Bolji je SGA u poslednjih mesec dana. U novembru je bilo pitanje da li je najbolji igrač tima.
goofs Posted January 14 Posted January 14 (edited) Na subreditu r/NBATalk je u proteklih mesec dana održan izbor za 25 najvećih igrača u istorji NBA lige. Sub je "nezvanični" NBA komjuniti, ima oko 100k članova među kojima ima svega i svačega, i vrsnih poznavalaca košarke, i trolova, i klinaca i ložana. Dakle kao jedan veliki PPP Rezultat je zanimljiv, sa prva tri reda bih se uglavnom složio, uz neke sitne permutacije i pomeranje Džeri Vesta niže niz listu. Poslednja dva reda su onako , vidno rezultat recency biasa ili činjenice da je redit ekipa mlađeg naraštaja. Ne bih rekao da je KG u top25, Barkli sigurno nije, iako ga gotivim ko leba. Meloun je bio vidno bojkotovan tokom izbora zbog svojih toga što je pedo, ali bi verovatno morao da bude u top 20. Edited January 14 by goofs 3 1
1n54jd3r Posted January 14 Posted January 14 Zanimljivo...deluje da Kawhi Leonard ima mesta medj 25 1
Ivo Petović Posted January 14 Posted January 14 (edited) Ma kakav Kavaj, ni blizu...čovek je jedan od glavnih uzroka današnjih problema u NBA. Lista je skroz ok. Majkan i KG su tu možda visoko, Mozes je isto malo više nego što treba...Ajzeja vidno fali za mene... S tim da će Jokić biti negde uz Hakima do kraja karijere. Edited January 14 by Ivo Petović 1
kralj Posted January 14 Posted January 14 Ni meni ništa ne smeta. Malone uopšte nije jasno bolji od Barklija (po meni nije uopšte). 1
Ivo Petović Posted January 14 Posted January 14 U smislu peaka nije ni blizu, Barkli je jedan od najvećih fizičkih fenomena u istoriji. Svaki njegov pokret te je držao pored ekrana. U smislu dugovečnosti i konstantnosti jeste...to je ono što i Lebrona drži na drugom mestu. 4
Lancia Posted January 14 Posted January 14 32 minutes ago, goofs said: Na subreditu r/NBATalk je u proteklih mesec dana održan izbor za 25 najvećih igrača u istorji NBA lige. Sub je "nezvanični" NBA komjuniti, ima oko 100k članova među kojima ima svega i svačega, i vrsnih poznavalaca košarke, i trolova, i klinaca i ložana. Dakle kao jedan veliki PPP Rezultat je zanimljiv, sa prva tri reda bih se uglavnom složio, uz neke sitne permutacije i pomeranje Džeri Vesta niže niz listu. Poslednja dva reda su onako , vidno rezultat recency biasa ili činjenice da je redit ekipa mlađeg naraštaja. Ne bih rekao da je KG u top25, Barkli sigurno nije, iako ga gotivim ko leba. Meloun je bio vidno bojkotovan tokom izbora zbog svojih toga što je pedo, ali bi verovatno morao da bude u top 20. Nemam pojma za ovo, jel to nesto zvanicno, mislim jel osudjivan, ili?¿
goofs Posted January 14 Posted January 14 (edited) Zvanično je oplodio klinku od 13 godina dok je bio na koledžu (20god), a posle se štekario kroz sudove da izbegne alimentaciju. Mislim da je to dete igrao NFL kad je odrastao. Nije osuđivan jer neki zakon Luizijane to dozvoljava, nešto tako. Imače, Meloun je jedan od tri čoveka u istoriji koji su postigli više koševa od Džordana. Jeste govedo, ali opak igrač, i do poslednje sezone je igrao jako. Edited January 14 by goofs 1
kralj Posted January 14 Posted January 14 5 minutes ago, Ivo Petović said: U smislu peaka nije ni blizu, Barkli je jedan od najvećih fizičkih fenomena u istoriji. Svaki njegov pokret te je držao pored ekrana. U smislu dugovečnosti i konstantnosti jeste...to je ono što i Lebrona drži na drugom mestu. Plus je bio fizički dominantan na dva skroz različita načina. U Fili gde patos gotovo nije gazio i u Hjustonu gde je imao 15 skokova u proseku sa svojom visinom bez da skoči. Al dobro, ti granični se daju diskutovati.
goofs Posted January 14 Posted January 14 Kavaj može u isti koš sa Bilom Voltonom, u smislu šta bi bilo da pola karijere nisu bili povređeni
napadaj Posted January 14 Posted January 14 (edited) Retka top 10 lista sa kojom se slažem što se tiče imena, s tim da bi mi redosled bio drugačiji. Obično stavljaju Kobija u top 10, što nema veze sa životom. Edited January 14 by napadaj 1
1n54jd3r Posted January 14 Posted January 14 3 minutes ago, napadaj said: Retka top 10 lista sa kojom se slažem, iako bi mi redosled bio drugačiji. Obično stavljaju Kobija u top 10, što nema veze sa životom. Ako se ne gleda peak nego citava karijera, onda mi je Kobe ispred Shaqa. Zapravo, mozda mi je Stef ovde granicni da ispadne iz top 10.
Ivo Petović Posted January 14 Posted January 14 3 minutes ago, goofs said: Kavaj može u isti koš sa Bilom Voltonom, u smislu šta bi bilo da pola karijere nisu bili povređeni S tim da je Bil Volton bio genuine genijalac i sama NBC gaža mu je donela koje mesto više. Kao što je i Barkli kupio neko mesto više zbog TNTa. btw. skoro sam gledao ponovo jednu Jordanovu utakmicu iz 1991.g. - neće se onako nešto ponoviti nikad više..Bitlsi košarke, svaki pokret donosi jednog novog fana u svetu. Ne znam kako je moguće biti bolji od Jordana. A bio sam kontraš kao klinac i nikad nisam navijao za njega : ) 3
goofs Posted January 14 Posted January 14 Ja bih u prvih 10 samo rotirao Lerija i Medžika, ostalo mi deluje sasvim ok
Recommended Posts