Hele Posted December 16 Posted December 16 Neverovatno koliko se malo pratilo tada, mi tadasnji Jokicevi svedoci smo se tajno skupljali da gledamo, u strahu od progona. Ovo je posle partije gde je Jokic ubacio 27 poena, a Srbija je tada u potpunosti bila operisana od pracenja NBA-a, a Nikola je tiho otisao, a nije bio ni u Zvezdi, ni u Partizanu i prakticno nikog zivog nije zanimao u Srbiji. Tad uopste nije bilo ovih svakodnevnih jutarnjih izvestaja koliko je ko od nasih dao prethodne veceri, Bogdan jos nije ni stigao u NBA, uz Jokica u toj sezoni imali jos samo dva igraca u NBA - Bobana i Bjelicu, i njih dvojica su takodje bili rukiji i paznja je vise bila na njima jer su bili reprezentativci u tom trenutku plus bivsi igraci Zvezde.
1n54jd3r Posted December 16 Posted December 16 Mislim da sam se i u ruki sezoni budio da gledam uzivo, cak i pre no sto su se pozdravili sa Nurkarom... 1
spaceploitator Posted December 16 Posted December 16 ma hele izvestava iz svog nekog babla. cus strah od progona izvestavalo se isto kao sad, brojcano umanjeno malo jer smo imali manje igraca ali slican odnos https://web.archive.org/web/20170409082128/http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php
Zli Gli Posted December 16 Posted December 16 (edited) Cuj strah od progona zbog Jokica Hele car A NBA se ni sad ne prati nista vise kod nas nego tad, ako ne racunamo lozenje Srba na Nagetse i Jokica ostatak lige se prati na istorijskom minimumu i sve je gore i gore, shodno kvalitetu i cimanju samih igraca Edited December 16 by Zli Gli
Micko8 Posted December 17 Posted December 17 (edited) Pa ja sam uvek pratio NBA iskljucivo zbog nasih igraca kao i nekoliko evropskih . Sakremento 2000ih, Nets-e sredinom 2000 ih i sada Denver. Evropski igraci su uvek davali poseban smek NBA ligi. Koga mogu da privuku nadopingovani igraci iz hood-a Mada moram da priznam da sam prvu NBA utakmici gledao tamo neke 1990, New York Niksi , Ewing mi je odmah zapao za oko iako sam imao samo 6,7 godina tada. Edited December 17 by Micko8
1n54jd3r Posted December 18 Posted December 18 Krenuo sam da pratim u prvoj polovini devedesetih. Kemp mi bio omiljeni igrac. Hakim bio klasa. Za Dzordana nikada nisam navijao jer je bio cheat code. Preferirao sam autsajdere. Kingse sam pratio kao i sada Denver. Bio je i onaj isecak kada je Krle delovao legit pre povreda. 1
Micko8 Posted Wednesday at 21:12 Posted Wednesday at 21:12 (edited) Krle i jeste bio ozbiljan igrac i sigurno bi uspeo da se nadje na nekoliko all star utakmica da se nije povredio. Jedan od najboljih mid range sutera medju centrima ikada. Propratio sam njegovu karijeru kao i Jokicevu sto pratim sada. Retko da sam i jednu utakmicu propustio Edited Wednesday at 21:13 by Micko8
Recommended Posts