Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

Iz 2016 nakon prve polusezone u NBA

• +1 2
Posted

Neverovatno koliko se malo pratilo tada, mi tadasnji Jokicevi svedoci smo se tajno skupljali da gledamo, u strahu od progona.

Ovo je posle partije gde je Jokic ubacio 27 poena, a Srbija je tada u potpunosti bila operisana od pracenja NBA-a, a Nikola je tiho otisao, a nije bio ni u Zvezdi, ni u Partizanu i prakticno nikog zivog nije zanimao u Srbiji.

Tad uopste nije bilo ovih svakodnevnih jutarnjih izvestaja koliko je ko od nasih dao prethodne veceri, Bogdan jos nije ni stigao u NBA, uz Jokica u toj sezoni imali jos samo dva igraca u NBA - Bobana i Bjelicu, i njih dvojica su takodje bili rukiji i paznja je vise bila na njima jer su bili reprezentativci u tom trenutku plus bivsi igraci Zvezde.

Posted

Mislim da sam se i u ruki sezoni budio da gledam uzivo, cak i pre no sto su se pozdravili sa Nurkarom...

• +1 1
Posted (edited)

Cuj strah od progona zbog Jokica:laugh: Hele car

A NBA se ni sad ne prati nista vise kod nas nego tad, ako ne racunamo lozenje Srba na Nagetse i Jokica ostatak lige se prati na istorijskom minimumu i sve je gore i gore, shodno kvalitetu i cimanju samih igraca

Edited by Zli Gli
Posted (edited)

Pa ja sam uvek pratio NBA iskljucivo zbog nasih igraca kao i nekoliko evropskih . Sakremento 2000ih, Nets-e sredinom 2000 ih i sada Denver. Evropski igraci  su uvek davali poseban smek NBA ligi. Koga mogu da privuku nadopingovani igraci iz hood-a:fantom:  Mada moram da priznam da sam prvu NBA utakmici gledao tamo neke 1990, New York Niksi , Ewing mi je odmah zapao za oko iako sam imao samo 6,7 godina tada.

Edited by Micko8
Posted

Krenuo sam da pratim u prvoj polovini devedesetih. Kemp mi bio omiljeni igrac. Hakim bio klasa. Za Dzordana nikada nisam navijao jer je bio cheat code. Preferirao sam autsajdere. Kingse sam pratio kao i sada Denver. Bio je i onaj isecak kada je Krle delovao legit pre povreda.

• +1 1
Posted (edited)

Krle i jeste bio ozbiljan igrac  i sigurno bi uspeo da se nadje na nekoliko all star utakmica da se nije povredio. Jedan od najboljih mid range sutera medju centrima ikada. Propratio sam njegovu karijeru kao i Jokicevu sto pratim sada. Retko da sam i jednu utakmicu propustio:)

Edited by Micko8