Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

Neverovatno koliko se malo pratilo tada, mi tadasnji Jokicevi svedoci smo se tajno skupljali da gledamo, u strahu od progona.

Ovo je posle partije gde je Jokic ubacio 27 poena, a Srbija je tada u potpunosti bila operisana od pracenja NBA-a, a Nikola je tiho otisao, a nije bio ni u Zvezdi, ni u Partizanu i prakticno nikog zivog nije zanimao u Srbiji.

Tad uopste nije bilo ovih svakodnevnih jutarnjih izvestaja koliko je ko od nasih dao prethodne veceri, Bogdan jos nije ni stigao u NBA, uz Jokica u toj sezoni imali jos samo dva igraca u NBA - Bobana i Bjelicu, i njih dvojica su takodje bili rukiji i paznja je vise bila na njima jer su bili reprezentativci u tom trenutku plus bivsi igraci Zvezde.

Posted

Mislim da sam se i u ruki sezoni budio da gledam uzivo, cak i pre no sto su se pozdravili sa Nurkarom...

• +1 1
Posted (edited)

Cuj strah od progona zbog Jokica:laugh: Hele car

A NBA se ni sad ne prati nista vise kod nas nego tad, ako ne racunamo lozenje Srba na Nagetse i Jokica ostatak lige se prati na istorijskom minimumu i sve je gore i gore, shodno kvalitetu i cimanju samih igraca

Edited by Zli Gli
Posted (edited)

Pa ja sam uvek pratio NBA iskljucivo zbog nasih igraca kao i nekoliko evropskih . Sakremento 2000ih, Nets-e sredinom 2000 ih i sada Denver. Evropski igraci  su uvek davali poseban smek NBA ligi. Koga mogu da privuku nadopingovani igraci iz hood-a:fantom:  Mada moram da priznam da sam prvu NBA utakmici gledao tamo neke 1990, New York Niksi , Ewing mi je odmah zapao za oko iako sam imao samo 6,7 godina tada.

Edited by Micko8
Posted

Krenuo sam da pratim u prvoj polovini devedesetih. Kemp mi bio omiljeni igrac. Hakim bio klasa. Za Dzordana nikada nisam navijao jer je bio cheat code. Preferirao sam autsajdere. Kingse sam pratio kao i sada Denver. Bio je i onaj isecak kada je Krle delovao legit pre povreda.

• +1 1
Posted (edited)

Krle i jeste bio ozbiljan igrac  i sigurno bi uspeo da se nadje na nekoliko all star utakmica da se nije povredio. Jedan od najboljih mid range sutera medju centrima ikada. Propratio sam njegovu karijeru kao i Jokicevu sto pratim sada. Retko da sam i jednu utakmicu propustio:)

Edited by Micko8
  • 2 weeks later...
Posted

I dalje je prvi u MVP trci...SGA mu dise za vrat

Posted

Troimeni Kanadjanin treba da bude ubedljivo prvi na svim listama kada je u pitanju MVP trka.

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Micko8 said:

Troimeni Kanadjanin treba da bude ubedljivo prvi na svim listama kada je u pitanju MVP trka.

Mozda ne ubedljivo, ali po prvi put nemam problem da je neko ispred Jokica. Bilo bi zasluzeno.

Posted

Biće SGA ove godine ako ne bude dramatičnog obrta. Ima brojke, ima timski uspeh. Denver će da završi sa 45-50 pobeda, ovi sa 60+. Tanko je to za četvrtog MVP-a.

• +1 1
Posted

Brojke koje Jokara pravi ove godine su bolje nego ikad, što bi se reklo "to nema ni na igrici". 

Treći poenter. Drugi skakač. Drugi asistent.

A kao šlag na tortu čovek postao najbolji trojkaš lige sa skoro 50% na uzorku od 30 utakmica. Jebeno nadrealno.

Nisam siguran da Šai pruža više od toga.

• +1 2