Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Zli Gli said:
17 minutes ago, Zli Gli said:

Jel bolji od Vejda, Seka?

Sve to je vrlo podlozno diskusiji i generalno je bezveze i porediti jer se u razlicitim periodima igrala skroz neka druga kosarka, dosta je do faktora srece 

Edited by Hele
Posted

Zli je ubacio ovo za sreću čisto da po ko zna koji put podjebe Jokaru :)

MIslim da bi trebalo da imamo temu NBA Goat. Al ozbiljno, pa kome se debatuje može, kome ne, ne mora na ovoj temi da čita. 

• +1 2
Posted (edited)
10 minutes ago, Mil@n said:

Zli je ubacio ovo za sreću čisto da po ko zna koji put podjebe Jokaru :)

MIslim da bi trebalo da imamo temu NBA Goat. Al ozbiljno, pa kome se debatuje može, kome ne, ne mora na ovoj temi da čita. 

Svako napravi TOP 10 ikad od 10 do 1 poen i onda bodujemo. Ili TOP 5.

Edited by Milošica
Posted

Nemam ja sta da podjebem, covek trenutno ima tripl dabl prosek u ekipi sa skorom tik iznad 50% a ljudi vriste po netu MVP MVP i placu sto nema s kim da igra umesto da su srecni sto je prvi na selu a ne da je manje bitan u gradu. 

• Haha 1
  • -1 2
Posted
3 minutes ago, Zli Gli said:

Nemam ja sta da podjebem, covek trenutno ima tripl dabl prosek u ekipi sa skorom tik iznad 50% a ljudi vriste po netu MVP MVP i placu sto nema s kim da igra umesto da su srecni sto je prvi na selu a ne da je manje bitan u gradu. 

Šta ti je zapravo od toga čudno? Naravno da će da vrište MVP jer igra praktičn obolje nego ikad a već je 3x MVP (taj napredak sam po sebi je fenomen), i naravno da će da plaču što mu se ostatak tima preplaćen do besvesti raspada i što sa takvim igračom nisu konkurentni za najviše domete. 

• +1 1
Posted (edited)

Ova poslednja Zlijeva rečenica zvuči kao da je Joka MVP Evrolige :D

Edited by Milošica
Posted

Jokara dosao u Dvabu i izivljava se nad sirotinjom.

Posted
11 hours ago, Venom said:

O mrtvima sve najbolje. Ali primetio sam i ja da je Kobe dosta ispao iz tih priča o najboljima ikada, što je neobičan fenomen za nekog ko je poginuo. Obično se takvima gleda kroz prste za sve mane. Pre 15 godina je kao bila ozbiljna diskusija Kobe ili LeBron.

Možda to što je silovatelj ima veze sa tim.

Posted

Ne bih rekao. Jednostavno nije na nivou igrača iz top 10.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted (edited)
1 hour ago, Zli Gli said:

Jel bolji od Vejda, Seka? Jel napravio jos nesto osim te sezone s 55 pobeda, kako je prosao s Roketsima?

Ja ga gotivim mozda i vise od vecine vas ovde ali necemo preterivati. I taj isti Dzordan je imao na centru Longlija i Veningtona a vi ovde kukate na losu formu Mareja i onog sto ima najgori ugovor u ligi, kao nema Jokic s kim da igra... Smejurija.

Evo prvi navijam za neki jak trejd, da ga spoje s nekim sto prangija pa cete onda kukati sto nema vise ovakve brojke.

U Rocketsima je još jednom bio defensive first team, što je bio osam puta u karijeri ukupno. Rekao bih da u najmanju ruku nije gori od Vejda, mada su drugačiji igrači. Vejd je više carinio loptu i samim tim bio nekakav lider na terenu, ali s druge strane kad god je vodio ekipu sam, Heat je bio prilično jadan. Za ulogu drugog čoveka, rekao bih da je Pipen bio bolji od Vejda.

A što se tiče Jokića pobrkao si me s nekim, ne plačem nigde da mu treba bolja ekipa.

Edited by Venom
Posted
18 minutes ago, copkillah said:

Možda to što je silovatelj ima veze sa tim.

Toga se niko više ne seća.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Venom said:

Toga se niko više ne seća.

Nažalost

Posted

Pipen nije u prajmu bio lider i ne znamo koliko bi dobar bio u toj ulozi, kao sto npr. ja ne mogu da prezalim sto Vins nije imao dominantnog centra uz sebe nego procerdao najbolje godine u Reptorsima

Sto se tice Jokica, bice da Nagetsima ne odgovara kad on dominira jer imaju mnogo losiji skor nego kad je mirniji ali jebo timski uspeh, ko to jos gleda

• -1 1
Posted

Svaka cast, ove sezone ide brze, jace, bolje. 

• +1 1
  • Haha 1