napadaj Posted December 9 Posted December 9 1 hour ago, Mil@n said: Ima ga na spisku osvajača 5 titula. Tamo je i Robert Ori. Kobi - overrated 2
Mil@n Posted December 9 Posted December 9 (edited) 2 minutes ago, napadaj said: Kobi - overrated Za Lebrona ćaća. p.s. nikad nisam gotivio Kobija, samo Lebrona još manje Edited December 9 by Mil@n
Venom Posted December 9 Posted December 9 O mrtvima sve najbolje. Ali primetio sam i ja da je Kobe dosta ispao iz tih priča o najboljima ikada, što je neobičan fenomen za nekog ko je poginuo. Obično se takvima gleda kroz prste za sve mane. Pre 15 godina je kao bila ozbiljna diskusija Kobe ili LeBron. 1
Mil@n Posted December 9 Posted December 9 1 minute ago, Venom said: O mrtvima sve najbolje. Ali primetio sam i ja da je Kobe dosta ispao iz tih priča o najboljima ikada Moguće da mi socijalnih mreža algoritam gura ono što želim /mada nije da želim to da gledam niti searchujem/ ali često mi iskaču legende NBA koje ispred stavljaju Kobija, meni utisak obrnut.
spaceploitator Posted December 9 Posted December 9 ma de, ne secam se kad sam u skorije vreme video nekog ozbiljnog da stavlja kobija u ravan sa lebronom. sad je prilican konsenzus mj, lebron, pa ostali. retko kobi zavrsi i u top 5, na sta je sigurno uticala i analitika 2
Zli Gli Posted December 10 Posted December 10 Sve to je vrlo podlozno diskusiji i generalno je bezveze i porediti jer se u razlicitim periodima igrala skroz neka druga kosarka, dosta je do faktora srece ko je s kim igrao i protiv koga osvajao titule itd itd, osim naravno Dzordana koji je beton broj 1 svih vremena iz mnogo razloga 2 1
Filozof manijak Posted December 10 Posted December 10 Wilt na prvom mestu, posle nek se poređaju ko kako hoće 1
Hele Posted December 10 Posted December 10 9 minutes ago, Zli Gli said: Sve to je vrlo podlozno diskusiji i generalno je bezveze i porediti jer se u razlicitim periodima igrala skroz neka druga kosarka, dosta je do faktora srece ko je s kim igrao i protiv koga osvajao titule itd itd, osim naravno Dzordana koji je beton broj 1 svih vremena iz mnogo razloga Ne moze biti bezveze porediti razlicite periode, ko je sa kim igrao... i onda Dzordan biti beton broj 1. Odluci se za jedno od ta dva. 1 1
Zli Gli Posted December 10 Posted December 10 (edited) Odlucujem se da moze jer je covek prica za sebe, institucija, igrao u vreme kad nisu svi medjusobno bili prijatelji na instagramima kao danas nego se krljali na terenu umesto baleta a i osim silnih poena i brojki i nagrada ima i tih 6/6 u finalima, prosto se nije zajebavao lik kad god je igrao i nije bilo eskiviranja b2b meceva da ne igra umoran i slicnih sranja koja danas gledamo. Dajle, osim njega koji je beton broj 1, ostalo je nezahvalno komentarisati, i Kobija i Lebrona i sve koji su bar u nekom momentu pored sebe imali saigraca koji je bolji ili citav supertim pa na osnovu toga uzeli jos jednu ili vise titula. Pipen je bio dobar ali nije bio Sek ili Vejd ili ko vec. Nadam se da ti je bar malo jasnije. Edited December 10 by Zli Gli 1 1
Venom Posted December 10 Posted December 10 Pipen je jedan od top50/top75 igrača u istoriji NBA. Kad je Jordan pauzirao dobili su 55 utakmica u sezoni i izgubili u polufinalu u sedam utakmica. 1
Hele Posted December 10 Posted December 10 @Zli Gli Ja se slazem sa tim, ali ja nemam problem da pricam o tome i ulazim u te diskusije. Ti si kao: ne mogu se poredititi ere, timovi u kojima su igrali, timovi protiv kojih su igrali... ali Dzordan je GOAT. Ne, ako neces da poredis i ulazis u to, onda ni Dzordan nije GOAT. Kada si izracunao je da Dzordan GOAT u to si uracunao sve faktore koje si rekao da neces da racunas i da ne mogu da se porede - era u kojoj je igrao, sa kim je igrao, protiv koga je igrao... Ili ne moze da se poredi ili moze i poredi uzivaj u tome. Sam Dzordan to postuje. Kaze da ne moze da se poredi i to je to, nikad sebe nije proglasio GOAT-om. Ja to ne postujem i kazem da je Dzordan GOAT. Ovo tvoje nema smisla.
Zli Gli Posted December 10 Posted December 10 Jel bolji od Vejda, Seka? Jel napravio jos nesto osim te sezone s 55 pobeda, kako je prosao s Roketsima? Ja ga gotivim mozda i vise od vecine vas ovde ali necemo preterivati. I taj isti Dzordan je imao na centru Longlija i Veningtona a vi ovde kukate na losu formu Mareja i onog sto ima najgori ugovor u ligi, kao nema Jokic s kim da igra... Smejurija. Evo prvi navijam za neki jak trejd, da ga spoje s nekim sto prangija pa cete onda kukati sto nema vise ovakve brojke.
kud u maglu Simoviću Posted December 10 Posted December 10 12 minutes ago, Hele said: Sam Dzordan to postuje. Kaze da ne moze da se poredi i to je to, nikad sebe nije proglasio GOAT-oom zato što zna da je 🐐 džon havliček 1 1
Recommended Posts