Micko8 Posted November 23 Posted November 23 (edited) Debilu napumpali ego da je stvarno zaustavio Jokica za desetak i nesto minuta sto je igrao u toj seriji. Gde je sibao Jokica i unosio mu se u lice bez ikavog kaznjavanja. Usput je u toj seriji Jokic vise presedeo nego sto je igrao. Nastimana serija gde su fejkersi morali da pobede da bi spasili Lebrona i njegovi takozvano lejkerasko nasledje. Edited November 23 by Micko8
Mil@n Posted November 24 Posted November 24 3 minutes ago, spaceploitator said: Koliko je ovo bolesno... Strašno je na šta nas je navikao. 7
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted November 24 Popular Post Posted November 24 15 minutes ago, Mil@n said: Koliko je ovo bolesno... Strašno je na šta nas je navikao. ja kad sam procitao da je po drugi put podrzao vucica 1 12
spaceploitator Posted December 9 Posted December 9 On 8. 12. 2024. at 0:28, 1n54jd3r said: gle cuda kobea nidje 1
Mil@n Posted December 9 Posted December 9 23 minutes ago, spaceploitator said: gle cuda kobea nidje Ima ga na spisku osvajača 5 titula. 1 1
kralj Posted December 9 Posted December 9 On 7. 12. 2024. at 16:35, Peter Fan said: lijepa montaza: Došlo mi da se vratim na tviter.
Recommended Posts