goofs Posted September 24 Posted September 24 45 minutes ago, Mil@n said: Trivia, da li bi LAL uzeli te dve titule da Lebron umesto Kobija? Bi ali prekosutra... Ovo je već unpopular opinion Mislim da bi uzeli, na stranu sve koncepcije, uklapanja i to, Lebron je tada već bio u naponu snage i MVP lige, a vamo na klupi Fil Džekson, baš teško da ta kombinacija ne proradi kako valja.
Mil@n Posted September 24 Posted September 24 (edited) Sad mi iskoči' na fb... Ne garantujem za istinitost... p.s. uopšte ne volim niti sam ikada voleo Kobija, samo 'štovanje pristupu i skilu iako je bilo siledžija tj shall not pass to anyone. People who choose kobe over LeBron -Michael jordan -magic johnson -Larry Bird -shaq -dennis rodman -D Wade -Ray allen -Allen iverson -Kyrie irving -kevin durant -Anthony davis -kawhi leonard -paul george -james harden -dirk nowitzki -chris bosh -scottie pippen -gilbert arenas -matt barnes -steve kerr People choosing lebron over Kobe -Kendrick perkins -shannon sharpe -nick wright Bold Edited September 24 by Mil@n 1 3
Кристофер Лумумбо Posted September 24 Posted September 24 pa dovoljnoje da pogeldas listu i da znas da nije istinita. to na stranu. nba igraci su uzasni sto se vrednovanja igraca tice, stalno naginju ka skorerima. recimo igraci koa sto je karmelo se zestoko precenjuju. 4
Ivo Petović Posted September 24 Posted September 24 On 21. 8. 2024. at 22:51, Кристофер Лумумбо said: Nije bombastican hot take, isti utisak sam imao kada sam gledao seriju pre par godina. Strasno je odigrao to finale i nije daleko od istine neko ko je kod jao mileta izjavio sa je najveci uspeh jugoslovenske kosarke to sto je divac iz partizana upao direktno u startnu petorku onih lejkersa. Eh mladče, pre par godina gledao tu seriju. Vlade je izdominirao tada, celu seriju...levi horog, desni horog, trčanje..hvatao svaki Medžikov pas. Ne možete zamisliti koliko je nama klincima koji smo se tad ložili na NBA to značilo. Kad Vlade ubacuje 2+1, u trećoj utakmici uz 6-ti faul Pippena, 10 sekundi pre kraja i ekstazu Dona Džonsona pored klupe Lejkersa...to ne može da se poredi ni sa čim. Jedino što nije imao sreće da je protiv tih Lakersa igrao lik kojeg su negde, u nekom programu, napravili da bude košarkaš. 4 1
Ivo Petović Posted September 24 Posted September 24 Ako me sećanje ne vara, Divac je imao 16+14, pa 16+5. pa 24 poena u ključnoj trećoj, pa 27 u četvrtoj. U petoj je pao na 8, ali tu ni Vorti ni Skot nisu igrali zbog povreda. 1
Ratamahatta Posted September 25 Posted September 25 Pola grada je imao Charlotte Hornets gornji deo trenerke/jaknu sredinom devedesetih. Nekoliko puta smo iz zabavista dolazili kuci u pogresnim, zajebali smo se na civiluku koja je cija, pa su keve isle da trampe posle jer po dzepovima nisu bile nase stvari 1
uini Posted September 26 Posted September 26 On 25. 9. 2024. at 0:18, Кристофер Лумумбо said: recimo igraci koa sto je karmelo se zestoko precenjuju. melo > drazen petrovic 1
Ratamahatta Posted September 26 Posted September 26 Skoreri u non-contender ekipama su najoverrated igraci ikada Michael Redd na primer Ili Shved u EL 2
uini Posted September 27 Posted September 27 tjah, kao što bi lebron u prajmu, da je igrao u cavs-like ekipi na zapadu onomad, bio uzaludno jaki triple-double, bez šanse da vidi plejof ili dalje od prvog kola (kada je već pomenut melo)
goofs Posted September 27 Posted September 27 14 hours ago, Ratamahatta said: Michael Redd na primer Michael Redd je jednom ubacio 57 poena na utakmici NBA lige. Jesi li ti ikada ubacio 57 poena u NBA utakmici? Didn’t think so 2 3
uini Posted September 27 Posted September 27 dva puta preko 50, 10 x preko 40 & još 10ak puta par poena do 40pts
Hele Posted September 27 Posted September 27 Kolke ruke i ramena ima coek, bas bih voleo da ga vidim u duelu sa nekim old skul centrom. To sto on genetski nema definiciju, ne iskacu mu vene i slicno, ne znaci da se tu ne nalazi jednaka snaga. On je za sebe jednom rekao sarkasticno da je ,freak of nature, medjutim stvarno i jeste. Ne znam da bi ga na primer Sek bas tako lako unosio, dok na drugoj strani terena Nikola ima daleko veci repertoar.
Zli Gli Posted September 27 Posted September 27 Razneo bi Jokic Seka realno, sprdao bi se s njim na obe strane terena
zorglub Posted October 2 Posted October 2 On 24. 9. 2024. at 13:44, goofs said: Kobiju kapa dole za ona druga dva prstena sa Sasom Vujacicem i Lukom Voltonom. To je uspeh za postovanje. Uzeo bi da ne kažem šta da nije imao Gasola. 1
Eleniko Posted November 11 Posted November 11 On 27.9.2024. at 23:08, Zli Gli said: Razneo bi Jokic Seka realno, sprdao bi se s njim na obe strane terena kad ima ovakvu familiju 3 1 1
Recommended Posts