napadaj Posted August 30 Posted August 30 (edited) Nije Aleksa kriv, tj. nije on okačio sliku na net. Pokazao drugarima u kafiću, jedan slikao i pustio u grupu sa kolegama sa posla, a neko od njih bez pitanja prosledio HotSportu ili izbacio na Tviter. Baš me juče zvao autor slike da pita da li može da tuži nekoga. Edited August 30 by napadaj 4
cedo Posted August 30 Posted August 30 4 hours ago, napadaj said: Baš me juče zvao autor slike da pita da li može da tuži nekoga. nije moj mali blesav sto hoce da bude advokat
Valk Posted August 30 Posted August 30 5 hours ago, napadaj said: Baš me juče zvao autor slike da pita da li može da tuži nekoga. Nadam se da si mu rekao da može Aleksa njega 1 4
Filozof manijak Posted September 24 Posted September 24 Quote Derek Fišer, bivši košarkaš i trener, smatra da Nikola Jokić, aktuelni i trostruki MVP NBA lige, ne može da se uporedi sa Šakilom O'Nilom. Nikola Jokić svakodnevno pomera granice u NBA ligi i mnogi ga porede sa legendarnim Šakilom O'Nilom. Međutim, Derek Fišer smatra da Jokić još uvek nije dostigao njegov nivo. Ljudi nemaju pojma koliko je veliki i jak bio Šakil O’Nil. To ne može da se poredi ni sa čim. Koliko god da Jokić dominira i zaslužuje sve MVP-jeve, način na koji on dominira igrom je neuporediv sa Šekovim. Derek Fišer Ipak, svi veliki igrači imaju zajedničku crtu, a Fišer je priznao da su Jokić i Šek slični: - Koncept je isti: ne postoji dobar "mečap" za Nikolu Jokića i to svi znaju. Svi to govore… Ne postoji "mečap’"za tog lika, zar ne? E, to je bio i Šek. Nije bilo ‘mečapa’ ni za Karima Abdul-Džabara. Niko. Nije bilo ni za Majkla Džordana - rekao je Fišer. Jokić je do sada jednom osvojio NBA ligu, dok je Šek četiri puta osvajao šampionski prsten, doduše sa dva tima - Los Anđeles Lejkersima i Majami Hitom. Nikola je tri puta bio MVP regularnog dela sezone NBA lige, a zanimljivo je da Šek nije bio nijednom. Ipak, slavni Amerikanac je četiri puta bio MVP finalne serije NBA lige, dok Jokić ima jednu ovakvu nagradu.
goofs Posted September 24 Posted September 24 Kome je to unpopular opinion kad je Shaq bio sva tri puta MVP finala, plus jednom MVP lige u tim godinama, plus bolji strelac od Kobija, plus sve neke all-nba-star picke materine. Kobiju kapa dole za ona druga dva prstena sa Sasom Vujacicem i Lukom Voltonom. To je uspeh za postovanje. 4
kralj Posted September 24 Posted September 24 Ispisao sam maltene isti post. I uopšte nije senzacionalna tvrdnja da je Šek bolji igrač od Jokića, činjenica da je arguably i da se može o tome polemisati je već ogromno priznanje. I po meni mora Jokić još bolje da bi stigao Šeka u smislu legacy-a.
Mil@n Posted September 24 Posted September 24 47 minutes ago, goofs said: Kome je to unpopular opinion kad je Shaq bio sva tri puta MVP finala, plus jednom MVP lige u tim godinama, plus bolji strelac od Kobija, plus sve neke all-nba-star picke materine. Kobiju kapa dole za ona druga dva prstena sa Sasom Vujacicem i Lukom Voltonom. To je uspeh za postovanje. Trivia, da li bi LAL uzeli te dve titule da Lebron umesto Kobija? Bi ali prekosutra... 1 2
Кристофер Лумумбо Posted September 24 Posted September 24 Prilicno sam siguran da bi uzeli te dve titule kad bi zamenili losijeg igraca boljim 5 1 1
kralj Posted September 24 Posted September 24 2 minutes ago, Mil@n said: Trivia, da li bi LAL uzeli te dve titule da Lebron umesto Kobija? Bi ali prekosutra... Moguće, ali ne zato što je Kobi bolji igrač, nego zbog kompozicije tima. Nema tu prostora za polemiku ko je bolji Mamba/King. 1
Hele Posted September 24 Posted September 24 Rasprava Sek vs Jokic. Ko god da je bolji, meni ovo preljepo dokle smo stigli i o cemu diskutujemo. Zamislite da vam je neko rekao pre 10 godina da ce uopste se voditi rasprava nas igrac ili Sek, ko je bolji... 2 1
Mil@n Posted September 24 Posted September 24 Da je Šek trenirao posvećeno kao npr Kobi i vodio računa o ishrani, treningu spremi i sl, mogao je da ima još bolju karijeru. Sigurno dugovečniju jer ono što je igrao pred kraj je bilo sviranje onoj stvari...
kralj Posted September 24 Posted September 24 (edited) Jbg, Šek je bio verovatno najveća atletska anomalija u istoriji NBA u smislu superiornosti. Nije sigurno živeo u stilu Ziona. Edited September 24 by kralj
Recommended Posts